Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » All inclusive ellatasnal hany...

All inclusive ellatasnal hany kilo plusszal kell szamolni hazaerkezeskor? Aki jart ilyen hotelbe az hizott valamit?

Figyelt kérdés
Eleg nagy a csabitas, hogy ingyen ehetsz-ihatsz..kicsit felek, hogy egy balnakent terek haza.:D

2012. aug. 15. 00:59
 1/9 anonim ***** válasza:
Attól függ melyik országban...
2012. aug. 15. 01:06
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Attól, hogy all inclusive még nem kell halálra zabálnod magad! Egyél annyit amennyire szükséged van!

Mi értelmes van csak azért zabálni mert ingyé van, aztán meg rinyálni, hogy felszedtél X kilót? Ráadásul degeszre zabálva tök szarul is érzi magát az ember, nincs benne semmi jó.

2012. aug. 15. 02:01
 3/9 anonim ***** válasza:
Neked kell tudnod, hogy mennyit eszel... Amúgy ha zabálsz egész héten, akkor minimum 3 kiló plusz.
2012. aug. 15. 08:45
 4/9 A kérdező kommentje:

Jajjj mintha nem tudnatok hogy erti az ember. Nyilvan ha nem vagypk ehes nem eszek csak, mert ingyen van.

De reggeli, ebed vacsi van..es a csabitas, hogy mindent megkostolji egy picit.

Meg neha ilyen ragcsak..tehat hogy ennyire luxus.

De ti vagy nem jartatpk meg ilyen helyen vagy nem ertem, hogy miert nem lehet erteni az ember kerdeset ugy, ahigy felteszi.

Amugy Egyiptom.

2012. aug. 15. 09:51
 5/9 A kérdező kommentje:
Jah es lehet ti zabalni szoktatok, en enni szoktam...-.-
2012. aug. 15. 09:52
 6/9 anonim ***** válasza:

Ha enni szoktál, és nem esel túlzásokba akkor miért aggódsz?

Ezt így nem lehet megmondani, hogy te most hány kiló plusszal fogsz onnan hazajönni. Lehet, hogy olyan szar lesz a kaja, hogy rá sem tudsz nézni.

Amúgy meg pont ráhibáztál mert olyan helyen dolgozom, hogy szállodai szintű teljes ellátás van, korlátlan fogyasztással, de nem érzem szükségét, hogy többet egyek mint amire szükségem van. Igaz sportolok, így igyekszem odafigyelni amúgy is, na meg ez egy hosszútávú dolog, legalábbis egész addig amíg itt dolgozom, így nem kell egy hét alatt megkóstolnom mindent.

2012. aug. 15. 23:52
 7/9 anonim ***** válasza:
Tipikus magyar ;)
2012. aug. 19. 19:58
 8/9 A kérdező kommentje:

Jajjj...tipikus magyar. Te elmész vhova és koplalsz....jólvan akkor..:)

Én ha elmegyek ilyen helyre akkor szeretek sokfélét megkóstolni...és ez nem egyenlő a zabálással.

2012. aug. 20. 11:42
 9/9 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok, azért raktam oda a szmájlit, mert nem sértésként írtam az előző kommentet!

Nem tudom, más hogy van vele, de én ha elmegyek nyaralni, szoktam várost nézni, kirándulni, úszni a medencében vagy a tengerben. Ezekkel pedig simán ledolgozom az esetlegesen felszaladni akaró kilókat, amik abból adódnak, hogy itthon nem szoktam rendesen reggelizni-ebédelni-vacsorázni.

2012. aug. 20. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!