Romániába tényleg olcsóbb a ruha, mint Magyarországon?
Ez így van.Mátészalkán lakok és innem nincs messze Románia. Átjárok Szatmárnémetibe (Satu Mare) vásárolni, mert olcsóbb és jobb. Románia nagyon sokat fejlődött az elmúlt öt évben. Rengeteg pláza, lakópark, villanegyed, szálloda épült/épül országszerte, és már az utak is jók.
Az, hogy ott előbb van a divat, azt nem tudom, de nagyobb a választék. és 40 lejért vettem magamnak most egy nagyon jó farmert. Pólók meg 10-15 lejekért vannak. Tényleg olcsó. És van a plázában minden, ha megéhezel. Mc Donald's KFC, Burger King, Kínai étterem, magyaros étterem. És az is olcsóbb. Ezért élnek egy ici-picivel jobban szerintem a románok. Az átlagos kereset ott is annyi mint itt. Kb. 80-90ezer forint. De ott olcsóbbak az élelmiszerek, benzin, ruhák.
Jó utat :)
És tényleg az Románia legszegényebb megyéje. Nézz utána :)
A leggazdagabbak meg a Bukarest környéki Ilfov megye, Brassó megye, Constanta megye (tengerpart) és Temes megye.
:)Köszönöm szépen! Remélem én is, hogy az úttal nem lesz semmi gond.. És köszönöm szépen még egyszer a gyors és kedves tájékoztatást!
További szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!