Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Romániába tényleg olcsóbb a...

Romániába tényleg olcsóbb a ruha, mint Magyarországon?

Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm szerint nagyon megéri Romániába vásárolni ruha neműt, mert pl. itt Mo. megveszel egy szar kínai felsőt 3000 na ha Romániába egy kicsit kipótolod mondjuk legyen 4000, már márkás ruhát veszel belőle.És ott amúgy tényleg hamarabb van a divat.( ami ott már lejárt lemez az még itt most jön divatba) . Köszönöm előre is a válaszokat!

2012. aug. 11. 19:07
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez így van.Mátészalkán lakok és innem nincs messze Románia. Átjárok Szatmárnémetibe (Satu Mare) vásárolni, mert olcsóbb és jobb. Románia nagyon sokat fejlődött az elmúlt öt évben. Rengeteg pláza, lakópark, villanegyed, szálloda épült/épül országszerte, és már az utak is jók.

Az, hogy ott előbb van a divat, azt nem tudom, de nagyobb a választék. és 40 lejért vettem magamnak most egy nagyon jó farmert. Pólók meg 10-15 lejekért vannak. Tényleg olcsó. És van a plázában minden, ha megéhezel. Mc Donald's KFC, Burger King, Kínai étterem, magyaros étterem. És az is olcsóbb. Ezért élnek egy ici-picivel jobban szerintem a románok. Az átlagos kereset ott is annyi mint itt. Kb. 80-90ezer forint. De ott olcsóbbak az élelmiszerek, benzin, ruhák.

2012. aug. 12. 17:36
 2/8 anonim ***** válasza:
És hozzáteszem, hogy Szatmárnémeti (Szatmár megye) Románia legszegényebb megyéje. És ott is van egy pár milliomosnegyed. Meg a pláza parkolójában is csak a BMW, Mercedes, Audi, Dacia Daster Cool.. szóval még a legszegényebb megye is színvonalas.
2012. aug. 12. 17:42
 3/8 anonim ***** válasza:
meglepne ha az lenne Románia legszegényebb megyéje:)
2012. aug. 12. 19:39
 4/8 anonim válasza:
0%
-ba,-be ;-ban,-ben helyhatározók keverése igen gyakori probléma, mondhatjuk elárul egy bizonyos fokú műveltséget...Ne keverjük már,nem olyan nehéz!
2012. aug. 12. 20:51
 5/8 A kérdező kommentje:
Rendben és nagyon szépen köszönöm az elsőnek és a többieknek is! Igen mi is Satu Mare-ba akarunk menni, akkor megnyugodtam, ha tényleg olcsóbbak.És így legalább a vásárlást egybe tudjuk kötni a rokon látogatással :) Köszönöm!
2012. aug. 12. 21:43
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Jó utat :)

És tényleg az Románia legszegényebb megyéje. Nézz utána :)

A leggazdagabbak meg a Bukarest környéki Ilfov megye, Brassó megye, Constanta megye (tengerpart) és Temes megye.

2012. aug. 12. 22:58
 7/8 anonim válasza:
Constanta ténleg gazdag megye, és ott is nagyon olcsók a ruhák.Én 10 lejért vásároltam mintás trikókat.
2012. aug. 13. 13:18
 8/8 A kérdező kommentje:

:)Köszönöm szépen! Remélem én is, hogy az úttal nem lesz semmi gond.. És köszönöm szépen még egyszer a gyors és kedves tájékoztatást!

További szép napot!

2012. aug. 15. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!