Mi a véleményed az üdülési jogról?
Figyelt kérdés
2009. júl. 20. 21:31
1/2 anonim válasza:
Nagyon vigyázz. Átbaszás az egész. Kiszolgáltatott helyzetbe kerülsz. Szerintem ne írrd alá, verni fogod a fejed a falba. Egy gusztustalan marketingfogásról van szó, ami pont azt egyet nem tudja biztosítani amire kínálják, hogy olcsó és változatos. Tedd félre a pénzed amit erre szánsz és nem fogod megbánni. Abemutatón amennyi pénzt átadsz azt már tutu bebuktad, úgyhogy nem vigyél magaddal pénzt , az a biztos.
2/2 anonim válasza:
Nekem van üdülési jogom, bár nem én, hanem a szüleim kötötték. Nagy átverés, mert fizetni kell éves díjat, de olyat, hogy abból simán kijön egy nyaralás akár külföldön is. A másik meg az, hogy meghatározott időben van, így nehéz elmenni. Nem javaslom, nincs értelme. Ugyanannyi pénzből oda és akkor mész nyaralni mikor akarsz. Sajnos épp ez az oka annak, hogy nem tudom eladni. Én sem adhatom olcsóbban, mert ha 1,5 milliónál kevesebbért adom el, nagyon nagy a veszteségem, mivel 15 éve vették kb. ennyiért a szüleim. Nagyon nyűg tőle megszabadulni, mikor megunod. Vagy 8 éve próbálkozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!