Mi volt a legkellemetlenebb dolog, ami egy nyaralás során történt veletek eddig?
2x is megloptak már külföldön. Szerencsére egyszer sem volt az összes pénz egy helyen, de ez mindig rányomja a bélyegét a nyaralásra.
A legviccesebb kellemetlen dolog az volt amikor nyaralás során baromira leégtem, tényleg nagyon durvan, viszont meg is fáztam (légkondi). Ott feküdtem a szállodában és azon sopánkodtam, hogy nem akarok tüsszenteni, mert majd meghaltam közben. Borzalmasan szánalmas látványt nyújtottam..
2 autoval indultunk Horvatba ejjel, es Szombathelynel elutottunk 1 nyulat. A huto kilyukadt, bevontattuk a kocsit a varosba, ott kellett aludni egy panzioban (szabad szobat is kb reggel 6-ra talaltunk), majd mivel szombathelyen senki sem tudta azonnal megcsinalni visszavontattuk a kocsit kotelen Sopronba ahol egy szervizes haver osszerakta nekunk.
Szerencse a szerencsetlensegben hogy ezzel megusztunk egy dugot, mert akkora vihar volt a Splitre vezeto palyan hogy lezartak egy idore.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!