Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Wizzair-rel utazok? Ételt,...

Wizzair-rel utazok? Ételt, italt hogy vihetek? Részletezem.

Figyelt kérdés

Lesz feladott poggyászom és kézi poggyászom is.

Vendéglátómnak szeretnék vinni egy kis hazai kolbászt, hová érdemes tenni? Kézi p. vagy bőrönd?

Magammal Győri zabfalaktokat vinnék, azt ugye felengedik? Van erre valami korlátozás?

Illetve ha innivalót akarok vinni, honnan lehet olyan kicsi flakont beszerezni (100ml) és zárható zacskót? A zacskó mérete mekkora legyen?

Esetleg ott lehet venni? Mennyiért? Mert egy kisvárosban lakok, itt nem biztos, hogy akad...

2012. aug. 2. 10:48
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

A kolbászt mindegy hova rakod, de én a bőröndbe tenném.

Felviheted a gépre, ilyenre nincs korlátozás.

A kis flakon helyett 3 jobb megoldás is van.

1. viszel magaddal egy üres flakont, félliterest pl,

és ha átmentél az ellenőrzésen megtöltöd csapvízzel a wc-ben.

2. veszel a váróban

3. veszel a gépen

Néhány forintért vehetsz zárható zacskót a reptéri újságosnál.

2012. aug. 2. 15:30
 2/8 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a segítséged. Kár, hogy csak egy zöld kezet tudok adni érte... :-)

A 0,5 üres üveg nagyon jó ötlet. Nem dobatják ki amúgy? Biztos sejtik mire kell...

2012. aug. 2. 18:01
 3/8 A kérdező kommentje:
Azt gondoltam, hogy lehet ott is venni, de gondolom méreg drága, mint minden más... vagy nem?
2012. aug. 2. 18:02
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem dobatják, hiszen nem az a lényeg, hogy ne vigyél innivalót a gépre, hanem az, hogy a reptéren kívülről származó folyadék ne kerüljön be. Én is így szoktam csinálni.
2012. aug. 2. 18:52
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
600 Ft a fél literes ásványvíz bent. A gépen is kb. ugyanennyi, bár tavaly nyáron sokszor volt 1,5 euró akciósan a gépen. 100 ml-es flakont értelmetlen vinni. A zacskó mérete bármekkora lehet, de én mindig viszek fel magammal orrcseppet, meg ilyen dolgokat, sosem tettem eddig zacskóba és még sosem szóltak.
2012. aug. 2. 20:20
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2012. aug. 2. 21:04
 7/8 A kérdező kommentje:

Rántott padlizsánt is viszek majd a kézipoggyászomban. Mibe csomagoljam? Alufóliába jó?

Bocs a hülye kérdésekért, de még nem utaztam repülővel.

2012. aug. 3. 16:43
 8/8 anonim ***** válasza:
A padlizsánt a gépen akarod megenni? Ha igen, én nagyon nem tanácsolnam, emlékeim szerint eléggé 'szagos', valószínű, hogy a többi utas nem díjazná.
2012. aug. 3. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!