Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Ferihegy 2-őn hogy működik a...

Ferihegy 2-őn hogy működik a parkolás?

Figyelt kérdés
Voltam már, és kocsival vittek, de nem igazán emlékszem rá. Én pedig most fogok menni kocsival. Emlékszem hogy van sorompó. Kártyát kapok, amit majd érvényesíteni kell? Fizetős a parkoló? Mennyibe kerül? Hol kell fizetni? Bocs a hülye kérdésekért de nem szeretek úgy menni valahova hogy nem tudom mi vár rám :D
2009. júl. 16. 16:03
 1/7 anonim ***** válasza:
Kb. 10000 Ft egy hétre, ami elég pofátlanság, ha azt veszed, h mennyibe kerül a repülőjegy. Simán beleférhetne az árba.
2009. júl. 16. 16:19
 2/7 A kérdező kommentje:
Félreértetted, nem hagyom ott az autót! Hanem valaki elé megyek. Körülbelül két-három órát lesz ott a kocsi, plusz az esetleges késés. Milyen a parkolási rendszer? Automata van, vagy esetleg őr?
2009. júl. 16. 16:23
 3/7 anonim ***** válasza:

Megállsz a sorompónál és megnyomod a zöld gombot. Kiadja a jegyet. Azt ne hagyd a kocsiban, hanem vidd magaddal. Ha végeztél, fizethetsz az automatánál, de akkor is várd meg, amig a jegyet visszakapod, mert azzal fogsz tudni kimenni. Ha kifizetted az automatánál, akkor abba a sorba állj, ahová az van kiirva a kijáratnál, hogy előre fizetett jegyek. Ha nem akarsz az automatánál fizetni, akkor abba a sorba állj, ahol van fizetős ablak és ott kifizeted és kimész. 2-3 óra kb. 2000 Ft lesz.

Vagy ha csak egy órát maradsz, akkor nem kell lemenned a parkolóba, hanem megállsz fennt és ott a parkolóórába teszed bele a pénzt. De ott nem lehet egyóránál többet várakozni. Ha valaki érkezésére vársz, akkor célszerűbb ott várni, mert olcsóbb. Akkorra menj, amikorra a gép érkezése ki van irva. Fölösleges ott 2-3 órát várakozni. Késni meg nem fog olyan sokat a gép.

2009. júl. 16. 16:43
 4/7 A kérdező kommentje:
Tökéletes válasz, köszi! Amúgy muszáj előbb odaérnem, mert vidékről jövök, és úgysem tudom pontosan kiszámolni, mikorra érek oda. 1 óránál biztosan többet fogok várni, szóval a lenti parkoló kell nekem. Köszi még egyszer!
2009. júl. 16. 17:09
 5/7 anonim ***** válasza:

A kétezer forint három órás parkolás esetén inkább négyezer forint felé közelít...

Inkább ebből a pénzből menj be a közeli bevásárlóközpontba, és szórakozd el, nézz meg egy mozit, vásárolj, kajálj stb. (Ott van a reptér előtt párszáz méterrel a bevásárlóközpont).

Azt ha érkezik a gép, akkor fenn (az indulási(!) oldalon) meg tudsz állni. És úgy nem kerül semmibe sem, ha a kocsiban maradsz.

2009. júl. 16. 23:49
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2009. júl. 17. 06:24
 7/7 anonim válasza:

Tudom, hogy már régi a topic, meg a legtöbb kérdésre választ kaptál, de én is jövő hónapban utazok, viszont kocsival megyek fel pestre, és kb. minimális keresés után ezt találtam:

[link]

asszem ez egész nyáron így lesz, gondoltam hasznos infó! :)

2011. júl. 4. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!