Ferihegy 2-őn hogy működik a parkolás?
Megállsz a sorompónál és megnyomod a zöld gombot. Kiadja a jegyet. Azt ne hagyd a kocsiban, hanem vidd magaddal. Ha végeztél, fizethetsz az automatánál, de akkor is várd meg, amig a jegyet visszakapod, mert azzal fogsz tudni kimenni. Ha kifizetted az automatánál, akkor abba a sorba állj, ahová az van kiirva a kijáratnál, hogy előre fizetett jegyek. Ha nem akarsz az automatánál fizetni, akkor abba a sorba állj, ahol van fizetős ablak és ott kifizeted és kimész. 2-3 óra kb. 2000 Ft lesz.
Vagy ha csak egy órát maradsz, akkor nem kell lemenned a parkolóba, hanem megállsz fennt és ott a parkolóórába teszed bele a pénzt. De ott nem lehet egyóránál többet várakozni. Ha valaki érkezésére vársz, akkor célszerűbb ott várni, mert olcsóbb. Akkorra menj, amikorra a gép érkezése ki van irva. Fölösleges ott 2-3 órát várakozni. Késni meg nem fog olyan sokat a gép.
A kétezer forint három órás parkolás esetén inkább négyezer forint felé közelít...
Inkább ebből a pénzből menj be a közeli bevásárlóközpontba, és szórakozd el, nézz meg egy mozit, vásárolj, kajálj stb. (Ott van a reptér előtt párszáz méterrel a bevásárlóközpont).
Azt ha érkezik a gép, akkor fenn (az indulási(!) oldalon) meg tudsz állni. És úgy nem kerül semmibe sem, ha a kocsiban maradsz.
Tudom, hogy már régi a topic, meg a legtöbb kérdésre választ kaptál, de én is jövő hónapban utazok, viszont kocsival megyek fel pestre, és kb. minimális keresés után ezt találtam:
asszem ez egész nyáron így lesz, gondoltam hasznos infó! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!