Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Ha elmegyek nápolyba, fizetni...

Ha elmegyek nápolyba, fizetni kell, hogy felmehessek a vezúvra? Vagy ingyen bejárhatom a túraútvonalat?

Figyelt kérdés
2012. júl. 18. 13:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Régen nem kellett, csodálkoznék, ha most igen, végülis egy kacskaringós út felfelé, semmi különös nincs, amíg fel nem érsz.
2012. júl. 18. 13:32
 2/5 A kérdező kommentje:

köszi :)) és olyanok is bírják, akiknek nincs túl jó erőnlétük? (idősebbek)

tudsz még nápolyról mesélni? mire kell figyelni majd?

2012. júl. 18. 13:33
 3/5 anonim ***** válasza:

Katonai terepjáró busszal felvisznek olyan magasra, hogy csak 500 méter legyen hátra a csúcsig, aztán onnan gyalog kell menni és kb. 90 perc alatt fel kell gyalogolni, szét kell nézni és le kell jönni.

A busz Pompeii-ből indul a Circumvesuviana állomásáról.

Tavasszal voltam ott.

2012. júl. 18. 18:15
 4/5 anonim ***** válasza:

Ahhoz, hogy felmehess a kráterhez fizetni kell.

Mi is katonai buszokkal mentünk fel, de annak az árában benne volt a kráterhez a belépő is. Felmehetsz Ercolano-tól is menetrendszerinti busszal, az olcsóbb, viszont onnan jóval kimerítőbb sétát kell tenned a csúcsig. de ahhoz, hogy felmehess ott is fizetni kell, ha jól emlékszem 6,50 eurót.

2012. szept. 3. 19:57
 5/5 BRóbertó válasza:
Pontosabban honnan indulnak a katonai buszok a Vezúvhoz? Bejártam a google műholdas térképén Pompei Scavi - Villa Dei Misteri HÉV állomás környékét, de nem találtam rájuk.
2017. júl. 4. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!