Szöktetek már el otthonról?
Figyelt kérdés
Szeretnék tapasztalatokat...El szeretnék menni az egyik barátomhoz külföldre meglátogatni,de a szüleim nem engednek - -"
Arra készülök,hogy megszökök csak 2,5 hétről lenne szó...és felhívnám őket mikor odaértem...
Voltatok már ilyen helyzetben ?
19/L
2012. júl. 13. 15:21
1/3 anonim válasza:
19 évesen már nem szöktem el,hanem fogtam magam és elmentem. A szüleim sokat nem tudtak mit csinálni,hiába elleneztek bármit is.
Eléjük álltam ,és megmondtam,hogy 2 hétre ide megyek nyaralni. Ha tetszett ha nem,és másnap mentem. Rendőrséget felesleges lett volna hívni,mert pontosan tudták hol vagyok,és 19 évesen felnőtt nőként már nem is vihettek volna vissza.
2/3 anonim válasza:
Ha megbízható az a barátod és tud fogadni, elszállásolni, etetni ebben a 2.5 hétben, akkor természetesen menj. Felnőtt vagy, nem pedig kislány, ezt előbb-utóbb a szüleidnek is el kell fogadnia és mondhatom: jobb előbb.
3/3 anonim válasza:
szia. hová mennél? lehet elkísérnélek
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!