Valaki kipróbálta már a zsozírisz oldalon a szerelmi jóslatot és hisz is benne?
Figyelt kérdés
2009. júl. 11. 10:52
1/9 A kérdező kommentje:
Komolyan várom a véleményeket még akkor is ha nem jók. Nem az utazás kategóriába szántam, de nem tudom hogy is került ide.De mivel már itt van kérlek válaszoljatok rá. Fontos lenne.
2009. júl. 11. 11:20
2/9 anonim válasza:
Ha ez ingyenes és online akkor felejtsd el!A legtöbb helyen fel is tüntetik,hogy ez játék!Ha nagyon érdekel a jövőd menj el jósnőhöz,de még ugye az sem életbiztosítás,hogy tényleg tudja mit beszél.De az ilyen netes dolgok kamuk.
3/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.
2009. júl. 11. 18:40
4/9 anonim válasza:
Nos, én rácáfolnék az előttem lévő kommentre, ugyanis én gyakran jósolok a zsoziriszen, és szinte ugyan azokat a tanácsokat adja(ha nem is ugyan azokkal a kártyákkal). Én voltam jósnőnél is - nem is egyszer - és sokminden igaz volt, amit a zsozirisz megírt..
5/9 A kérdező kommentje:
Kibróbáltam és a mostani barátomra gondoltam.A múlt és a jelenre vonatkozó kártyáknál azt írta ami történt. Azaz milyen körülmények között jöttünk össze és mi van jelenleg. Megértés...stb.
2009. júl. 17. 11:54
6/9 anonim válasza:
Szia!
Nem tudom még aktuális e, de nekem bejött.
3havonta szoktam vele jósolni, mert úgy tudom az a szokás hogy egy személyre, vagy egy adott helyzetre 3havonta lehet jósolni, kivéve ha valami gyökeresen megváltozna akkor lehet hamarabb is.
7/9 A kérdező kommentje:
Igen aktuális még. Köszönöm a választ. Nem tudtam, hogy 3 havonta kell ott jósoltatni. Azt írja, hogy: egy személyre egyszer jósoltass. Következő nap újra lehet. Ritkán teszem meg. Eddig mindig pozítivat hozott ki.
2009. dec. 29. 21:55
8/9 anonim válasza:
Igen azt én is olvastam, de más jóslatoknál, rendes könyvekben olvastam ezt a 3hónapot, és ez azért jó is, mert hát tényleg nem tud annyira változni egy párkapcsolat, hogy napról napra, legalábbis nem minden másnapra.
Nekem ez nagyon bejött, itthon kártyából is jósolok, az is mindig bejön. A jó is rossz is egyaránt. Most épp bekövetkezett a rossz, de már megjósoltam hogy nem soká itt lesz újra a jó:)
Te szoktál kártyával(kézben) jósolni?
9/9 A kérdező kommentje:
Nem sajnos nem értek hozzá. Csak az internetes oldalt ismerem. Egyszer elakartam menni jósnőhöz, de beijedtem. A kapcsolatomba most volt egy kisebb mélypont. Ma meg tudtuk beszélni. :) Minden rendben van. Legalább is most ezt érezem.
2009. dec. 30. 23:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!