Mondanátok hangulatos budapesti utcákat?
Olyan utcákat, tereket keresek, ahol lehet egy kis romantikus sétát tenni, beülni egy üdítőre/sütire, "nyaralós a hangulat". Egy ilyen utcát tudok, a Rádayt.
Tudnátok még mondni ehhez hasonlókat a belvárosban?
Ha mondanátok esetleg sétaútvonalat, ami nektek tetszik, annak is nagyon örülnék.
Köszi!
Szia! De örülök ennek a kérdésnek, van, aki még keres ilyesmit! :D
Váci utca, és ennyi, többet nem is mondok.
Ha gondoljátok az Astoria-ról is lesétálhattok a Deák tér felé, arrafelé is kilyukadtok majd a Gödör (Akvárium) mögött a váci utcához.
Ferenciek tere megállótól is besétálhattok.
Sok szerencsét hozzá, este-éjszaka különösen hangulatos, pláne ha nem bánjátok, ha sok az ember! :)
Köszi a gyors választ! :)
Esetleg a környéken tudnál mondani egy éttermet is? Nem túl drágát, de olyat, ahol ki lehet ülni.
Kedves kérdező, ott szinte mindegyikben kilehet ülni, sőt, talán nincs is olyan ahol nem. Talán ez a fő "csalogató" szempont nekik is, arrafelé nem nagyon van olyan, ahol bent lehet csak ülni! :)
Ne haragudj, árakat nem tudok viszont mondani, mert nem voltam még semelyikben. A sok vendég miatt viszont szinte biztos vagyok, hogy nem horribilis árakat kérnek. Szerintem versenyzés van az árakban. Ráadásul mindig mindenhol tényleg nagyon sokan ülnek, nem lehetnek olyan drágák! :)
Szép napot!
ezt az útvonalat néztem ki, tudnátok konkrét éttermet ajánlani? szeretnék előre asztalt foglalni, mert ajándék lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!