Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Mondanátok hangulatos budapest...

Mondanátok hangulatos budapesti utcákat?

Figyelt kérdés

Olyan utcákat, tereket keresek, ahol lehet egy kis romantikus sétát tenni, beülni egy üdítőre/sütire, "nyaralós a hangulat". Egy ilyen utcát tudok, a Rádayt.

Tudnátok még mondni ehhez hasonlókat a belvárosban?

Ha mondanátok esetleg sétaútvonalat, ami nektek tetszik, annak is nagyon örülnék.

Köszi!

2012. júl. 3. 15:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia! De örülök ennek a kérdésnek, van, aki még keres ilyesmit! :D

Váci utca, és ennyi, többet nem is mondok.

Ha gondoljátok az Astoria-ról is lesétálhattok a Deák tér felé, arrafelé is kilyukadtok majd a Gödör (Akvárium) mögött a váci utcához.

Ferenciek tere megállótól is besétálhattok.

Sok szerencsét hozzá, este-éjszaka különösen hangulatos, pláne ha nem bánjátok, ha sok az ember! :)

2012. júl. 3. 15:30
 2/11 A kérdező kommentje:

Köszi a gyors választ! :)

Esetleg a környéken tudnál mondani egy éttermet is? Nem túl drágát, de olyat, ahol ki lehet ülni.

2012. júl. 3. 15:33
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
A Liszt Ferenc teret szeretem még ilyen szempontból.
2012. júl. 3. 15:40
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Sztem az Andrássy út is ilyen illetve a Duna- korzó. ilyenkor nyári estéken szinte csak turistákkal van tele, mintha nem is Magyarországon lennél
2012. júl. 3. 15:52
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Hősök tere, Lendvay utca, az Andrássy út mellett.. kis paloták, Munkácsy utca, majd átsétálni a túloldalra,
2012. júl. 3. 16:01
 6/11 anonim ***** válasza:
..Benczur utcát még mindenképpen hozzátenném.
2012. júl. 3. 16:02
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező, ott szinte mindegyikben kilehet ülni, sőt, talán nincs is olyan ahol nem. Talán ez a fő "csalogató" szempont nekik is, arrafelé nem nagyon van olyan, ahol bent lehet csak ülni! :)

Ne haragudj, árakat nem tudok viszont mondani, mert nem voltam még semelyikben. A sok vendég miatt viszont szinte biztos vagyok, hogy nem horribilis árakat kérnek. Szerintem versenyzés van az árakban. Ráadásul mindig mindenhol tényleg nagyon sokan ülnek, nem lehetnek olyan drágák! :)

Szép napot!

2012. júl. 3. 16:23
 8/11 A kérdező kommentje:

[link]

ezt az útvonalat néztem ki, tudnátok konkrét éttermet ajánlani? szeretnék előre asztalt foglalni, mert ajándék lesz :)

2012. júl. 3. 17:16
 9/11 anonim ***** válasza:
Pesti Sörcsarnok. Ne csak sörre gondolj, jó a kaja is. Kis boxok is vannak. És éppen az útvonalon fekszik, Vámház krt.
2012. júl. 3. 17:23
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszi, utána nézek! :)
2012. júl. 3. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!