Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Szakácsként külföldön?

Szakácsként külföldön?

Figyelt kérdés

Szakácsként szeretnék dolgozni külföldön, milyen esélyeim lennének az alábbiak ismeretében?

Képzett szakács vagyok, rendelkezem 5,5 év hazai tapasztalattal, dolgoztam kis, vidéki étteremben és patináns budapesti étteremben is. Angolul, németül nagyon jól beszélek, illetve egy jó középfokon megy a francia nyelv is.

2012. jún. 30. 17:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha jól megy a nyelv akkor miért ne lenne esélyed külföldön is? Szerintem nem is nehéz elhelyezkedni nyugaton vendéglátásban. Én a helyedben inkább Ausztriában próbálkoznék, közel van és ha a határ mellett találsz munkát akkor tudsz ingázni is, azaz kinti fizetésből itthon élsz.
2012. jún. 30. 17:37
 2/3 anonim ***** válasza:
Naná hogy van esélyed. Ilyen adottságokkal? Ausztria jó ötlet. Menjél csak ki dolgozni nagy esélyed van elhelyezkedni.
2012. júl. 2. 15:07
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Közben nézegettem állásokat, fel is hívtam egy pár helyet, ahol üresedés van, csütörtökön megyek Ausztriába 3 helyre, ahova állás ügyben hívtak, meglátjuk hogy mi fog alakulni.
2012. júl. 2. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!