Melyik országokba pecsételnek az útlevélbe?
Figyelt kérdés
2012. jún. 29. 19:35
1/12 anonim válasza:
Én pár éve kaptam Horvátországba menet is (vonaton). Szerintem olyan országokban pecsételnek ahol megvan határozva, hogy mikor kell elhagynod az országot. EU:n belül nem hiszem, hogy bárhol is pecsételnének.
2/12 anonim válasza:
Az országok többségében még pecsételnek az útlevélbe, csak ugye a magyarok 95%-a nem nagyon utazik az Unión kívülre, így ők pecsétet se kapnak. Néhány országban még viszonylag lazán veszik a szabályokat, és legtöbbször csak belépéskor pecsételnek (ezek főleg a nem EU-s balkáni országok pl.: Szerbia, Bosznia, Montenegró stb.). A legtöbb országban azonban rendesen pecsételnek belépéskor és kilépéskor is. Nekem például az útlevelem utolsó két oldala teljesen tele van ukrán pecsétekkel.
3/12 anonim válasza:
Ha a szomszédos országokra gondolsz, akkor Ukrajnába meg Szerbiába tuti biztos hogy pecsételnek. Horvátországba már nem oda személyivel is átmehetsz. Többi nem EU-s országba elég komolyan veszik a pecsételést.
4/12 anonim válasza:
Tunézia, Peru:D Több is van az útlevelembe,d e ennyi jutott eszembe:)
5/12 A kérdező kommentje:
Bulgáriába és Görögországba pecsételnek-e?
2012. jún. 30. 08:08
6/12 anonim válasza:
Azok Uniós országok, így nem pecsételnek.
7/12 anonim válasza:
Azért akarsz odamenni, hogy kapj pecsétet? de szánalams vagyxd
8/12 THK válasza:
#3: pár éve már Szerbiába is beutazhatsz személyivel!
9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokta. És nem azért akarok oda menni, hogy pecsételjenek, hanem csak kérdeztem.
2012. júl. 2. 16:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!