Párizs vs. Törökország?
Hova menné/l/tek nyaralni 10 napra?
Családdal (2 felnőt egy gyerek)??
Engem Törökország jobban érdekelne. :) Meg ott van is ismerősöm, akivel még sosem találkoztam. ^^
15/L
Egyertelmu, hogy Parizst valasztanam.
Nektek jo utat es kellemes szorakozast! :)
6-1 de még Párizs veszet ;)
Hátigen Disney-Land érdekel talán a legjobban mondjuk nem olcsó a beszélő , meg a Notre-Dame is érdekel depróbálunk mindent megnézzni 3 napig csak ilyen múzeumokba leszünk Monalisa meg a Lorve bocsi,de nem tudom,hogy kell őket elírni,mindig elfelejtem.
Köszi szépen :)
Akkor mér 7-1 mondjuk magamat nem számoltam belle,de én is Párizst választanám még jó,hogy anyuék ez mellett döntöttek :)
Törökország!Azt mondják csodálatos hely,egy teljesen más kultúra,a Kelet:)(persze nem azt akarom mondani hogy Párizs nem gyönyörű hely)bár még egyik helyen sem jártam,és valószínűleg évekig spórolok majd a törökországi útra..
érezd jól magad kedves Kérdező!
8-2 párizsnak!
Akkor ezek szerint Párizs jobb?Köszi egyébként!Én törökbe nem is szeretnék menni egyáltalán.Spanyolországba megyek majd valamikor ha nagy leszek :)
9-2 párizs ;)
Persze viszek azt is anyuék meg camerát :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!