Ha valakinek lejárt az útlevele, de a személyi igazolvány érvényes akkor utazhat külföldre? Magyarországról Spanyolországba.16/F.
Spanyolországba igen.
Minden uniós országba utazhat érvényes személyi igazolvánnyal.
Spanyolországba igen, és imádni fogod!:)
vagyis.. én tavaly nyár óta visszavágyom Barcelonába, így idén is oda megyünk. remélem nagyon jól fogsz szórakozni! :)
15L
Természetesen csatlakozom az előttem szólóhoz csupán kiegészíteném mert ha a szályid lejárt sőt a jgosítványod is de még az öt évet nem haladta meg az személyi azonosító igazolvány!--nekem nincs személyim a gengszter váltás óta
---minek ha van jogsim?--kútba dobált pénz!! Szig. csak hitelekhez meg egyéb baromságokhoz kell!--jó utat gyönyörűséges a tengerpart!!
1. 2004 óta már Szlovénia is uniós tagállam
2. Jogosítványt külföldön nem fogadnak el azonosítás céljából, csak személyit vagy útlevelet.
" Csak oda, amelyik csatlakozott a schengeni határvédelmi szerződéshez"
Ez nem igaz, rosszul tudod!!
Minden uniós országba elég a személyi és még néhány unión kívülibe is. Schengennek ehhez semmi köze.
glaslo1nak:
Jogosítvánnyal te külföldre tuti nem mész, mert az nem jogosít fel az utazáshoz..
Külföldre csakis érvényes személyi igazolvánnyal, vagy érvényes útlevéllel lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!