Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Gyermek a felszállás után...

Gyermek a felszállás után mászkálhat e a repülőn?

Figyelt kérdés
2 évesemmel készülök repülni,már előre a frász kerülget,hogy nyugiban kibírja a 2,5 órás utat. Utazni imád,csak egy helyben ülve nem .Mik a tapasztalatok?
2012. jún. 8. 14:58
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igen, de az is lehet, hogy szólni fognak.
2012. jún. 8. 15:14
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Vigyél neki játékot. Annyira nem fognak örülni az utasok, a légikisérők meg pláne nem, ha összevissza sertepertél egy kisgyerek. Ha át is kell mászni a sétálgatáshoz egy másik utason, akkor pláne.
2012. jún. 8. 15:14
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan mászkálhat, nem szoktak szólni érte. Rendszeresen repülök, és sokszor láttam már kicsiket totyogni az ülések között. Akkor kell csak ölbe venni, amikor látod, hogy jönnek osztani/árulni a kaját, mert nem fér el mellette a kocsi.
2012. jún. 8. 15:18
 4/6 A kérdező kommentje:
Hát köszi szépen a válaszokat,majd viszek pár játékot de akkor tuti nem az fogja érdekelni. Reményeim szerint aludni fog,mert esti járatot gondoltam ki direkt . :)
2012. jún. 8. 15:24
 5/6 anonim ***** válasza:
27%
Cannabist-t neki! :D
2012. jún. 8. 19:28
 6/6 anonim ***** válasza:

Amíg meg nem unja a kalauz...

Amúgy inkább mászkáljon, mint üvöltsön!

2012. jún. 9. 06:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!