Elegem lett Magyarországból. Birmingham jó választás-e egy új élet elkezdéséhez?
Nézd, hogy a te szempontodból jó-e, vagy sem, ezt csak te fogod tudni, és csak akkor, ha már kipróbáltad.
Nyilván Anglia alapvetően jó hely - főleg, ha magas szinten beszélsz angolul, és van olyan szakmád meg gyakorlatod, amit keresnek ott.
A döntő majd az lesz, kapsz-e munkát, amit most előre lehetetlen megjósolni.
Mindenesetre sok sikert!
Helyeslem ha van nyelvtudásod, hogy egyénileg menj ki,és ne fizess feleslegesen egy csomó pénzt megbízhatatlan ügynökségeknek.
Ha jól tudsz angolul akkor nem lesz gond a szállás intézésével sem,és elég sok munkaközvetítő irodák vannak (szinte egymás mellett) ahová beadhatod az önéletrajzodat.
Birmingham ha jól tudom a második legnagyobb város Angliában. nekem nem tetszik,mert a közbiztonság borzalmas(hetente ölnek meg embert,és állandó zavargások,balhék vannak)Elég zsúfoltnak tűnik,és hát nem a legtisztább város.(még Londonnál is koszosabb) Tudom mert 1 hónapig éltünk ott.
Munka ügyben csak annyit tanácsolnék,hogy bármit kínálnak fogadd el,mert jelenleg itt kint Angliában is egyre nehezebb munkát kapni. Sok létszámleépítések,csökkentett munkaidők vannak..Birminghamben is elég magas a munkanélküliek száma,lévén gyár város,és pár év alatt elég sok gyárakat zártak és zárnak be.
Ettől függetlenül,sok sikert kívánok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!