Stoppal bejárni a világot (vagy addig eljutni ameddig lehet)? Jön valaki? Kell egy utitárs!
Nekem is van ilyen tervem :)
Ha nyáron menetek én is megyek :)
Én egyszer megcsináltam. Elindultam Szombathelyről,stoppal,egy ember Grazig vitt,onnan egy másik Klagenfurtig, egy harmadik Villachig. Aztán egy olasz levitt Rómába,Rómából egy másik Nápolyba, majd onnan Palermóba.
Két hónapig voltam ott,az út maga összeadogatva egy hétig tartott.
Ha érdekelnek tippek, írj...ha úgy van,akár még csatlakoznék is.Ja, összesen 50 eurómba került akkor a projekt, mert kaját alapvetően zárdákban meg ilyen humanitárius helyeken ettem,és egy héten egyszer vettem pizzát,vagy éppen egy tál spagettit.Mindenhol előadtam,hogy mélyen hiszek Istenben,megtanultam vagy 10 imát olaszul.Azt ilyen helyeken előadtam,hogy lássák hívő vagyok, jó ember, olyan,akibe az egyház nem rúg bele.
Én zenélni nem tudok, viszont olaszul felsőfokon beszélek, ja és angolul szintén felsőfokon "nyomom"
Olvastad a Belényi Dániel könyvét? [link] Vannak benne hasznos tippek.
Sajnos én nem hagyhatom itt egyelőre a munkámat :D
tök jó lenne 3-an neki vágni csak ennyi stoppost nem sokan vennének fel:D
2.es te hova mennél mit tervezel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!