Üdülési csekket csak belföldön fogadnak el? Ha egy utazási iroda szállit busszal pl Görögországba akkor ott nem fogadják el? Mármint az utazási iroda amivel megyek.
A fő ok igazán az, hogy a számlára ir rá kell írni, hogy pontosan melyik csekke(ke)t váltották be, ill. le is kell jelenteni, így elég hamar kiderülne, hogy vandál akció van, és mind az elfogadót, mind a tulajdonost csúnyán megvágnák büntivel.
Mellesleg én már nem is üdülési csekknek mondanám, nekem legalábbis személy szerint nem üdülés fogorvoshoz menni, pedig arra is fel lehet használni. :)
Amúgy ha mindenképp azon gondolkozol, hogy Te csak külföldön nyaralnál, és kellene a pénz, a rokoni/ismerősi körben el tudod passzolni. Lényeg, hogy a fizetésnél ott legyél (bár tőlem eddig még sosem kérték, hogy igazoljam magam), megadd a pontos adataid, stb., így aki felhasználja, kifizetheti neked az árát, amiből mehetsz Görögországba.
(OFF: A görög utat mellesleg javaslom, mert Nekem nagyon bejött!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!