Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Arab területen mennyire...

Arab területen mennyire molesztálják a turista nőket?

Figyelt kérdés
Hosszú, szőke hajam, kék szemem van, ha arab helyre mennénk nyaralni, számíthatnék molesztálásra?
2012. máj. 23. 14:25
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát az erős szó, hogy molesztálnának, inkább csak kedvesen ajánlatot tennének, vagy felajánlanának érted néhány tevét :)
2012. máj. 23. 14:27
 2/6 anonim válasza:
100%
Engem sem molesztáltak, de 500 tevét ajánlott értem egy butikos pasi a férjemnek! :) De sztem ezek amolyan túristafogások... Ellenben a szállodában az egyik alkalmazott nagyon próbált udvarolni, de szépen kedvesen leépítettem. :)
2012. máj. 23. 14:52
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Turista központokban ezt nem tehetik meg, mert azért iszonyú nagy büntetést kapnának. Ezzel ők is tisztában vannak, ezért nem is mernek próbálkozni, de simán leszólíthatnak, bókolnak, utánad szólnak, ahogy az első hozzászóló is írta. Sőt, ha úgy látják elég bevállalós vagy, és viszonzod a kedvességüket, akkor próbálnak ennél messzebb menni, pl meghívnak egy italra, de azt inkább jobb visszautasítani, mert addigra már levakarhatatlanok lesznek.

Azért ne merészkedj elhagyatott részekre, ahol nem jár turista, mert ott bármi megtörténhet.

Egy másik szőke, kék szemű nő :-)

2012. máj. 23. 14:54
 4/6 anonim válasza:
100%
2. vagyok. Ja bizony, határozottan kell visszautasítani, mert a barátnőm, aki velünk volt, nem volt határozott, és tényleg alig tudtuk levakarni a szálloda előtt várakozó taxisokat róla.. nagyon erőszakosan jöttek, hogy menjen el vele teázni, fagyizni, stb.. Végül a férjem egy kicsit nyomatékosabban jelezte, hogy a hölgy nem akar menni :) De nem vészesek tényleg, csak ne menj senkivel soha semmilyen ismeretlen területre.
2012. máj. 23. 14:57
 5/6 A kérdező kommentje:
Férjem nélkül egy lépést se tervezek tenni, szóval akkor nem lehet gond.:-)
2012. máj. 23. 15:06
 6/6 TijuMK ***** válasza:
A molesztálás szerintem is erős, de érdeklődőek. Egy jó tanács ne vigyorogj senkire én mindig ott rontom el, amúgy tényleg határozottnak kell lenni ha odajönnek visszautasítani. Nem nagyon szoktam egyedül járkálni vagy a barátommal vagy a nővérével megyek. Ha a barátommal akkor rám se néznek, ha a nővérével akkor ő lerendezi őket arabul. Furcsa én is hosszú szőke vagyok zöld szemekkel de értem még nem ajánlottak tevét, barátom szerint egy teve nagyon sok pénzbe kerül úgyhogy értem max két plüss tevét adnának, olyan kedves :D
2012. máj. 27. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!