Ha a Wizzair-nél kiválasztottam két repülőjegyet oda-visszaútra, akkor a jobb oldalt lévő kis lila ablakban kiírja, hogy összesen mennyibe fog kerülni. Ezen felül kell-e nekem még fizetni, reptéri illetéket, vagy akármi mást?
Igen, ehhez az árhoz még hozzáadódik egy pár dolog (poggyászdíj, foglalási díj...stb) Kb. átlagba olyan plusz 20 ezret számolj összesen a két jegyárra, oda-vissza.
Ami jegyárak változásait illeti, elképzelhető, hogy feljebb fog menni, de az is lehet, hogy olcsóbb lesz.
Előző vagyok.
He beregisztrálsz el tudsz menni a foglalás utolsó pontjáig, és meg tudod nézni a pontos végösszeget. Annyi, hogy utána ne véglegesítsd a foglalást.
Kedves kérdező! Ilyen válaszokra ne hallgass:
"Kb. átlagba olyan plusz 20 ezret számolj összesen a két jegyárra, oda-vissza. "
Amit kiír oldalt, annyit kell fizetni, semmi többet! Persze ha akarsz valami extra szolgáltatást az más kérdés. De lényeg, hogy amennyit kiír, annyiért valóban el tudsz utazni, ne aggódj! És ne hallgass a félretájékozottakra...
Ami pedig az árak változását illeti: mikori dátumra nézted ki a jegyet? Mehet feljebb is, lejjebb is. Ha nagyon távoli a dátum akkor szinte biztos, hogy még csökkenni fog. Ha 2 héten belül van akkor meg jó eséllyel már csak növekedni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!