Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Velencében mennyi a gondolázás...

Velencében mennyi a gondolázás? Hány € kb?

Figyelt kérdés
2012. máj. 17. 20:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Pontosan nem tudom, mert én 3 éve nem voltam már Velencében, viszont azt tudom, hogy már akkor is horror áron volt. Ha jól emlékszem két főre egy 15 perces út 80Euró lett volna. Viszont a Canal Grande-t több helyen át lehet szelni kis átkelőgondolákkal, ez csak átvisz a túlpartra, mindenféle romantikázás nélkül, elég puritán módon, cserébe viszont egész baráti áron (1-2Euro) van.
2012. máj. 17. 21:07
 2/11 anonim ***** válasza:
Mi tavaly voltunk Velencében.Mi is akartunk gondolázni,de sehol nem volt feltüntetve az ára.Később megtudtuk,hogy szabadáras,mindenki más árat mond.Éppen láttuk,hogy egy család alkudozik az árral.Odamentünk,hogy legalább így tudjuk meg az árát.Na akkor ültünk seggre.500 euró volt az összeg-Ez több mint gondoltam,így mi nem gondoláztunk.
2012. máj. 17. 21:18
 3/11 A kérdező kommentje:

Na igen pont ez a bajom, hogy a pontosat senki nem tudja. Egyik barátnőmmel megyek 1 hétre Olaszországba és utolsó nap, hazafele jövet megyünk be egy napra Velencébe. És, ha már ott vagyunk, akkor ugye gondolázni is kell. Mindenhol "hivatalos" helyen 80€ van kiírva, de akik itt gyik-en írnak és más helyeken, tapasztalatból ott beszélnek 150 eurókat is :S. Azt tudom, hogy több gondolaállomás is van, de mindenhol más az ár ezek szerint?

Amúgy köszi a válaszokat :)

2012. máj. 17. 21:34
 4/11 anonim ***** válasza:
Első vagyok megint: Az ár teljesen változó, de hidd el, én 5-ször voltam Velencében, és megvoltam gondolázás nélkül. Egyszerűen szerintem nem ér annyit, hogy egy magyar minimálbér harmadát ráköltsd 15 perc csónakázásra.
2012. máj. 17. 22:01
 5/11 anonim ***** válasza:
Én 90-100 Euró közötti árról tudok és szerintem sem éri meg. Nem annyira romantikus, mint azt mondják. Közelebb a vízhez, jobban érezhetőek a kellemetlenebb szagok is. Vaporettózzatok. Az olcsóbb, praktikusabb és legalább olyan izgalmas. Az egész város gyönyörű és nem a gondolák miatt.
2012. máj. 18. 10:00
 6/11 A kérdező kommentje:
Igazatok lehet. Csak ugye Velence a gondolákról híres és gondoltam nem lehet kihagyni és ezért olcsó is... hát tévedtem. Köszönöm a válaszokat ^^/
2012. máj. 18. 14:35
 7/11 anonim válasza:
hát 1 sör a kocsmában 5 euró szóval tuti baromi drága
2012. máj. 21. 11:37
 8/11 Kinga Perjés válasza:
hát mi most voltunk és kb 85 euro :///
2012. máj. 22. 20:33
 9/11 Kinga Perjés válasza:
ja és nem olyan jó mint gondolnád! nem éri meg
2012. máj. 22. 20:34
 10/11 A kérdező kommentje:
akkor kihagyjuk szerintem. még van 5 napunk eldönteni, mert ma még csak Rómába indulunk. :) jujj. :) már voltam egyszer Rómában, de akkor csak futólag néztem meg a várost, mert nem volt rá nagyon időm, nem szórakozni mentem. Velencére már nagyon kíváncsi vagyok. :)köszönöm a válaszokat.
2012. máj. 23. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!