Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Érdemes-e fapados járattal...

Érdemes-e fapados járattal Angliába utazni, vagy inkább a British Airways-zel?

Figyelt kérdés
Az EasyJet maximum 10 ezer Ft-ból Londonba repít, a British Airways legalább 31 ezer Ft. Nemrég olvastam az index fogyasztóvédelmi blogján egy olvasói levelet arról, hogy Magyarországon a csomagkezelők miként nyúltak le egy utas csomagjából 17 ezer Ft-ot, amikor is az EasyJet járatável érkezett Magyarországra. Nem repültem még, ezért teszem fel a kérdést. Eddig minden alkalommal azt tapasztaltam meg, hogy olcsó húsnak híg a leve. Igaz ez a légitársaságokra is? Amióta nincs Malév, maximum csak az angol British Airways jöhet szóba angliai utazáskor.
2012. máj. 15. 17:43
1 2
 11/13 anonim válasza:
Túl sok tapasztalattal nem rendelkezem repülés terén, én Londonba WirrAir-rel utaztam és nem volt semmi gond. A jegy minden extra nélkül kb. 20ezer volt. Bár a lökdösődést tapasztaltam felszálláskor, de nem volt vészes.
2012. máj. 15. 20:31
 12/13 anonim ***** válasza:

hát a BA-val semmi gond nem volt, én mondjuk messzebbről átszállással jöttem velük, de hát olyan nagy kényelem nincs azért ottse. kaja mondjuk van, ami nekem, aki már 14 órája utazott fontos volt, de egyébként szerintem ha harmadáron elvisz a ryan is én azzal mennék. most 2 órát ki lehet birni hátradöntött ülés nélkül is.

1x mentem wizzair-el, de akkor megesküdtem hogy sohatöbbé de szerintem abban szerepe volt a végig orditó csecsemőnek és a migrénemnek is, azelőtt a skyeurope tökjó volt. lopni még sose loptak tőlem repülés közben sehol.

2012. máj. 16. 01:34
 13/13 anonim ***** válasza:

Olyan, mint ha egyesek itt sose repültek volna...

A Turkish Airlines Európa legjobb légitársasága és még kisebb böröndöket is fel lehet vinni a fedélzetre.

Budapest-London útvonalon pedig nincs business class. Mire jó ez a képmutatás?

2013. márc. 2. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!