Miért torzít a média a wizzair lufis dologról?
Figyelt kérdés
Én kint voltam, ott voltam.
Igaz kupont nem szereztem, mert amikor mindenki a földön volt, nem kívántam részt venni a buliban.
DE..
nem voltak botok, nem verték egymást az emberek, mint ahogy az megjelent. Nagyrészben fiatalok voltak, senkinek nem esett baja. Miért kell ezt felfújni?
A cégeknek nem kellene hagyni, hogy ilyen\'tömeg elleni izgatást\' hajtsanak végre.
Vagy ésszerűen kordonnal kellett volna elzárni és valóban hagyni, hogy felszálljanak a lufik.
Sokak csak így tudnak majd nyaralni menni...
2009. jún. 26. 09:26
1/2 anonim válasza:
Üdv a valóságban. A média nem az igazat mondja el neked, hanem a hírt, amit abból összevágott.
2/2 anonim válasza:
Mi az, amit nem torzít a média???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!