Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Olaszországban van dohányosoka...

Olaszországban van dohányosokat korlátozó törvény, mint itt? Mennyi ott egy doboz cigi kb?

Figyelt kérdés
Pl: szórakozóhelyeken, buszmegállóban nem lehet rágyújtani. Ott van ilyen? Ha igen, akkor mikre vonatkozik, hol nem lehet és hol lehet cigizni?
2012. máj. 7. 11:50
 1/5 anonim ***** válasza:
Bàr nem vagyok dohànyos,igy nem tudom mennyi itt egy doboz cigi,de azt tudom hogy itt màr èvekkel ezelott 2005tol nem lehet dohànyozni ettermekben,szorakozohelyeken,csak az èpulet elott kijelolt dohànyzohelyeken!
2012. máj. 7. 17:41
 2/5 anonim ***** válasza:
bocs,az lemaradt,hogy ha az ettermek kialakitanak egy zàrt rèszt,megfelelo szellozessel bent is lehet,bàr itt èn leginkàbb csak azzal talàlkozom hogy èpuleten kivul vannak kialakitott dohànyzohelyek ès mindenki gond nèlkul kiballag! :)egy kis èrdekessèg pèldàul hogy az itteni Ikeaban làttam hogy az ètterem rèszènèl van egy kis uvegkalitka ahova 6 dohànyos mehet be egyszerre!nekem elèg viccesnek tunik,olyan mintha ki lennènek rakva egy kirakatba:):)
2012. máj. 7. 17:46
 3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ :) segítettél :D
2012. máj. 7. 20:48
 4/5 anonim ***** válasza:

tessèk itt van hogy mennyibe kerulnek,a màsodik oszlopo kell nèzned,ami felett az van hogy Euro Cad, gondolom utànna màr àt tudod szàmitani hogy forintban kb.mennyi

[link]

2012. máj. 8. 23:53
 5/5 A kérdező kommentje:
áhh. köszönöm :D
2012. máj. 10. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!