Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Utazott már valaki autóbusszal...

Utazott már valaki autóbusszal Split-ből Dubrovnikba, Primostenbe? Ha ige, szeretném hogyha megírná a tapasztalatait, pl. mennyire szerpentines, mennyibe kerül a buszjegy? KÖSZÖNÖM

Figyelt kérdés

2012. máj. 6. 21:49
 1/3 anonim ***** válasza:
89%

Nem utaztam, de igazából attól függ, autópályán megy-e a busz, vagy a parti úton. Az utóbbit tartom valószínűbbnek, mert ezek a járatok alapvetően az üdülőterületek kiszolgálását végzik.

Horvátországban a távolsági buszközlekedés részben privatizált, így sokféle társaság kínálja szolgáltatásait. Én találomra kíválasztottam a Croatia Bust, ők 100 kunáért visznek Splitből Dubrovnikba. Részletes információkat az autóbuszpályaudvarok honlapján találsz (Google: autobusni kolodvor split, illetve Dubrovnik, a splitinek van angol nyelvű oldala is).

2012. máj. 6. 23:05
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm az információt. Kb. 3 hete írtam nekik emailt, h megkérdezem az árat, de nem válaszoltak. Angol nyelven küldtem, gondolom, ha már a spliti buszpályaudvarnak van angol nyelvű oldala, akkor valaki ül ott, aki tud angolul. A 100kn Splitből Dubrovnikba megéri, legalábbis szerintem.

És milyen volt utazni Splitből Dubrovnikba? Augusztus végén leszek Splitben, immáron negyedszer, dubrovniki kirándulás 1 nap alatt megéri szerinted?

2012. máj. 7. 08:57
 3/3 anonim ***** válasza:
75%
Dubrovnik elég messze van Split-től... Ha nem autópályán megy a busz, sztem simán van 3-4 óra is az út. Úgy viszont már megérné, ha megaludnál ott vhol 1 éjszakát.
2012. máj. 17. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!