Valaki nem akar pár hónapra angliában kijönni dolgozni velem?
Jó kérdés...
Egyébként én pont megyek ki a nyáron Angliába egy ideig, de nem vadidegenekkel.
Ha lakótársat keresel az o.k, mert iszonyat bérleti díjak vannak, főleg itt Londonban, bár nekem fura lenne egy idegennel aludni egy double szobában, még akkor is ha külön ágy lenne.
Anno Ausztriában aludtunk együtt 3-an egy szobában, de akkor a gyerekkori haverokkal dolgoztam akik szinte a testvéreim, az megint más.
hát nyilván megismerkednénk egymással, csak az az igazság, hogy nem merek nekivágni egyedül. Olyan ismerösöm meg nincs aki ki szeretne költözni pár hónapra. meg dehogy double ágyba ..
nem kell kombinálni...
csak hallottam, hogy a magyarok londonban meg hasonló oldalak lehúzzák csak a szállással stb.vel a magyarokat..
így gondoltam hátha itt pont szerencsém lesz épp pont valaki ki akar menni.. egy próbát megér:)
Én is hasonló cipőben jártam, a régebbi barátnőim nem akartak kijönni, nekem meg mehetnékem volt, és most összejött. Hát mit mondjak, jobb lett volna már korábban, sokkal jobb volt a helyzet itt is.
A munka-alvás-munka, és a napok számolása van, már 6 hónapja hogy elnyelt London. :) Persze a pénz jóval több mint otthon, de életem az nem nagyon van. Persze nem lehet általánosítani, aki napi 8 órában megkeresi a 2000-2500 fontot az biztos mosolyogva ébred.
és végül hogy jutottál ki Londonba?
Hát igen, az a legjobb ha valaki barátjával/ barátnőjével tud kimenni.. de nembaj nem adom így sem fel:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!