Nászútra mennék, hova? Télből nyárba, mennyiért?
karácsony és szilveszter közt tudunk csak elmenni (páromnak úgy lesz szabadsága), az esküvő októberben lesz, így még talán kihasználhatjuk a nászutas kedvezményeket.
én Egyiptomra, Tenerifére gondoltam, de bármilyen ötlet jöhet, hogy olyankor hol van meleg, merre felé menjünk? szeretnénk fürdeni, de nézelődni is, vagyis olyan látványosság-féléknek is kellene lenniük :)
minél olcsóbban szeretnénk kijönni, nem kell sokcsillagos szálló, jó nekünk a fapados repülő is...
olyan 300E Ft körül olvastam, hogy meg lehet szervezni egy önálló nyaralást 2 főre (itt írta valaki, Tenerifére ezt az összeget), a költőpénzzel együtt. Ez mennyire lehet reális?? mennyire számíthatunk, kb.?
köszi
Tenerifére drágább megszervezni egyénileg, mint Gran Canariára, mert utóbbiba megy fapados (Ryanair) Pozsonyból olcsón. Odáig vonat, szállást a bookingon kell foglalni. Így 1 hét költőpénzzel kijöhet 300 e-ből.
Egyiptom drága, egyéni szervezésben nem érdemes oda menni, sőt oda szerintem hajóút keretében érdemes igazán, úgy lehet mindent látni plusz a végén pár napot mondjuk Hurghada-n strandolni. Mindenesetre mindkét úticél nagyon jó választás szerintem.
300 ezer lenne a maximum keret mindennel? Hátha még eszembe jut valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!