Amerikai munkavállalás lehetséges Magyarországon szerzett gépkezelői papírokkal, hozzátartozó jogsival?
A hely konkrétan Amcsin belül Hawaii.
OKJ-s felnőttképzésről van szó:
- Emelőgép-kezelő (kivéve targonca) szakképzés
- Targoncavezető szaktanfolyam
- Földmunka-, rakodó- és szállítógép kezelő szakképzés
- Útépítő- és karbantartógép kezelő szakképzés
Azt tudom hogy maceráns a munkavállalás nem az érdekel milyen nagyon nehéz legálisan intézni hanem hogy lehetséges-e egyáltalán ilyen papírokkal?
Az gázos, milyen képzés az amit itthon elvégezhetsz és amcsiban is elfogadják, van ilyen?
Vagy b*hatom?
Egy kedves ismerőse édesanyámnak 8 álltalánossal meg egy zsebszótárral ment ki majd hawaii-n kötött ki és ott kereskedik Földmunkagépekkel markolókkal stb...
Én továbbtanulni fősulin nem akarok, néztem még az idegen nyelvi titkár szakképzést ami jó lenne nyelv szempontjából 2 éves és közben van lehetőségem képzéseket csinálni... Lesz ami lesz vmi meló biztos van kint.
Kössz a válaszokat
"Egy kedves ismerőse édesanyámnak 8 álltalánossal meg egy zsebszótárral ment ki majd hawaii-n kötött ki és ott kereskedik Földmunkagépekkel markolókkal stb... "
Az ilyen típusú történetekkel csak egy baj van! Az hogy közel 99%-uk kamu! Ugyanis aki nyelvet nem beszéli, az nem kap munkát, így zöldkártyát sem, úgy pedig nem élhet az USA-ban legálisan. Az pedig senki, te se hidd, hogy csak úgy ki lehet jutni az USA-ba. Ez nem igaz. Nagyon nehéz munkaadót találni, mert bár van rá némi esély, de csak akkor ha tényleg olyan speciális tudással és szakmai tapasztalattal rendelkezel.
Ez a pali 78 körül diszidált ki akkor biztos könyebb volt azóta mit intézett vagy hogy melózik azt mi sem tudjuk.
Minden esetre biztosítalak ez az 1%-os kategória...
Elején egy farmon dolgozott széna között aludt stb, később ment át hawaii-ra.
Igazad lehet h nagyon nehéz de így hogy nincs kiindulópontom így én mit mondjak...
ha OKJ-t csinálok egy rakat sz*r... de talán van rá mód valamilyen külömbözeti vizsga vagy hasonló keretein belül már megérdeklődtem az egyik tanfoloyamtartó cégnél csak várni kell a válaszra, én komolyan tervezem h kimegyek így 2 évvel előre hogy biztosabb legyen a dolog.
Ötlete valakinek?
Milyen szakképzés amit az amcsik elfogadnak?
Gondolom itthon nincs ilyen cég ami megfelelő végzetséget adna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!