Görögország, Sarti 10 nap (7 nap ott 3 nap út) busszal, főszezonban igényes apartmanokban a tengerparttól kb 100 méterre 71. 000 forint/fejenként. Megéri?
71 fejenként sztem drága,akkor az 140 +biztositás stb.
nezd meg a grand tours-t mi azzal megyünk.120 kettönknek biztositással,fix buszülőhellyel együtt.
a grand tours tényleg nagyon jó, mi az utazás kiállításon dumáltunk velük, szimpik voltak.
amit te mondtál az iszonyat drága.
mi anno 50ért mentünk fejenként nei poriba hasonló feltételekkel. nézd a last minute vagy first minute ajánlatokat, sokat tudsz vele spórolni.
Busszal, attól függ melyik apartman persze, de nem olyan vészes, mert busszal általában 65e Ft. környékén vannak az árak, vagy valahol láttam 68e Ft.-ért is.
Tudom, mert idén mi kifejezetten Sartit néztünk és szinte mindent megnéztem. (voltunk már itt egyébként)
Le is foglaltunk főszezonban egy két hetest és egy 1 hetes turnust, de pont tegnap derült ki, hogy nem tudunk menni meló miatt. :(((
ha valakit érdekel, eladó, és az ár egy hétre 42e Ft/fő és tengerparttól 10-50 m-re, tengerre néző szobákkal, 2 fősek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!