Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Erzsébet utalvány valóban...

Erzsébet utalvány valóban ennyire korlátozott?

Figyelt kérdés
Az üdülési csekket rengeteg szálláshelyen használhattunk, ezt azonban alig pár hotel, panzió fogadja el. Legalábbis jelenleg, a honlapjuk szerint. Lehetséges, hogy azért van ilyen kevés, mert még friss a dolog? Fognak bővülni az elfogadóhelyek? Mert a mostaniak alapján lehet, meg sem éri befizetni a kezdő összeget.
2012. ápr. 4. 10:48
 1/9 anonim ***** válasza:
53%
Az Erzsébet inkább kajára való, nem üdülésre
2012. ápr. 4. 11:09
 2/9 A kérdező kommentje:
2012. ápr. 4. 11:20
 3/9 A kérdező kommentje:
Utalvány helyett program, kaja helyett üdülés.
2012. ápr. 4. 11:21
 4/9 anonim ***** válasza:
53%

[link] ezt kiemelem neked:

"Az Erzsébet-utalvány felhasználási területe:

– hideg étkezés;

– meleg étkezés."

Tehát az Erzsébet utalvány inkább kajára való.

2012. ápr. 4. 11:27
 5/9 anonim ***** válasza:
Az Erzsébet-program az Erzsébet-utalványok jutalékából finanszírozott rendszer. Rászorulók PÁLYÁZHATNAK szállásra, akikkel sikerült előnyös szerződést kötni. Ez tehát ajándék a rászorulóknak, nem egy termék, amit megvehetsz. Egyelőre talán egy tucat szálláshellyel sikerült megállapodni, valószinűleg a jövőben több lesz. Az üdülési csekknem csak egy nagyon kis része volt, amire a rászorulók pályázhattak, a munkáltatók nagy mennyiségben támogatták ezzel a dolgozóikat. Biztosan nem kevered te ezt a szép-kártyával?
2012. ápr. 4. 11:30
 6/9 A kérdező kommentje:
11.30-as köszönöm, erre gondoltam(sőt, linkeltem). Nem utalvány,hanem program! Rászorultsági alapon nyertünk, anno az üdülési csekknél is volt ilyen lehetőség(nyugdíjasnak). Közben érdeklődtünk, valóban bővül a szállások köre.
2012. ápr. 4. 11:42
 7/9 A kérdező kommentje:
Tehát nem a Szép-kártyával keverem, hanem a rászorultsági alapon igényelhetőt kérdeztem.
2012. ápr. 4. 11:43
 8/9 anonim ***** válasza:
A szüleim is igényeltek mert nagycsaládosak van 3 kiskorú gyerekük és megnyerték a pályázatot, 100 ezer forint értékben kaptak egy csekket amit üdülésre használhatnak fel. Igaz ebből 25 ezret nekik kell befizetni. Ha találtok egy oldalt ahol fel van tüntetve, hogy mely szálláshelyek fogadják el, engem is érdekelne.
2012. ápr. 23. 12:58
 9/9 A kérdező kommentje:
Lásd a linket fentebb:) amúgy már gyarapodott.
2012. ápr. 23. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!