Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek London-ról?

Mi a véleményetek London-ról?

Figyelt kérdés
2012. márc. 19. 18:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Milyen szempontból? Itt élni, vagy turistaként?
2012. márc. 19. 19:09
 2/11 A kérdező kommentje:
Mindkettő. :)
2012. márc. 19. 19:10
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a világ legfa*ább városa. Itt élek már 3,5 éve, de egyszerűen nem tudom megunni. Mindig felfedezek valamit amit eddig még nem láttam. Persze problémák itt is vannak, de ha van egy jó állásod, akkor jól élhetsz, mert rengeteg mindent lehet csinálni a városban. Én imádom. Turistaként is fantasztikus, csak akkor nem látod London igazi arcát, azt amit csak akkor tapasztalsz meg, ha a mindennapokban itt élsz.
2012. márc. 19. 19:13
 4/11 anonim ***** válasza:

Én is itt élek, és nekem más a véleményem, bár nem tetszhet mindenkinek minden, és szerintem nem minden a pénz.

Szerintem egy rohadt nagy dzsungel, én soha nem fogom megszokni, volt szerencsém Máltán is élni, nekem azt hogy reggel nem szirénára, nyüzsgésre kelek, ott a tenger, a helyben készített kaják, relax van mindenütt az nem kárpótolható.

2012. márc. 19. 19:18
 5/11 anonim ***** válasza:

Digo!

Igazad van. Mindenkinek más jön be. Nekem pl. kell a nyüzsgés. Amíg otthon laktam, akkor sem bírtam megmaradni egy kisvárosban. Az én világnézetemben egy városnak legalább London méretűnek kell lennie.

2012. márc. 19. 19:22
 6/11 anonim ***** válasza:

ma 19:22

Persze, nem vagyunk egyformák. Van akinek bejön, van akinek nem. Nekem az időjárás sem lesz soha az igazi, de persze ezzel nem azt mondom hogy szörnyű itt, és minden nap szenvedés, csak vannak ettől sokkal jobb helyek is még Európán belül is. (szerintem) :)

2012. márc. 19. 19:32
 7/11 anonim ***** válasza:
Nekem csak turista tapasztalataim vannak, de az abszolút pozitív. Kiváló a metróhálózat, mindenhonnan mindenhová el lehet jutni a föld alatt. Rengeteg a látnivaló. Olyan élmény, amit egyetlen utazást kedvelő embernek sem szabad kihagyni. Arra viszont fel kell készülni, hogy az egyik legdrágább európai ország (szálloda, éttermi árak, belépők tekintetében).
2012. márc. 21. 09:17
 8/11 anonim ***** válasza:
Valaki itt kitért az időjárásra. Mi szeptember végén-október elején voltunk 3 éve, felkészülve hűvösre, esőre, stb. Ezzel szemben szuper jó idő volt, a korareggeli és esti órákat leszámítva rövidújjú pólókban grasszáltunk.
2012. márc. 21. 09:20
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat! :)
2012. júl. 5. 14:37
 10/11 anonim ***** válasza:
Elnézést, de a mindenhová el lehet jutni a föld alatt hozzászólást nem értem, a metró 55 %-a a föld felett cammog, a Bakerloo és a Piccadilly line majdnem széteső, zajos szerelvényeivel. London tényleg nagyon nagy város, az egyes zóna jó és még néhány zóna bizonyos részei, de bizony vannak elég durva, patkányos-egeres, lepukkant, szemetes részei. Sokszor az utcán végighaladva, a kívülről jó állapotúnak tűnő házakat látva nem is gondolná az ember, hogy mi van belül...
2012. dec. 11. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!