Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Melyik az a nyaralóhely ami...

Melyik az a nyaralóhely ami nektek legjobban bevált Horvátország tengerpartján?

Figyelt kérdés

Idén szeretnénk a családdal elmenni nyaralni, nézegettük a nyaralóhelyeket, de nem nagyon tudunk választani.

Veli Losinj és Opatia a szimpatikus, de kíváncsi vagyok a ti véleményetekre és ajánlatotokra is.

Válaszokat előre köszönöm :)

2012. márc. 16. 21:57
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Opatia sszép hely és jó is ott nyaralókba, én 4 éve voltam ott. Veli Losinj-nál még nem jártam de azt is sokan dicsérik. A Vir sziget is jó hely, igaz kell vinni itthonról vizet vagy ott venni palackosat az iváshoz de azon kívül nagyon nyugodt környék jó tengerpart és sok minden más. Nekem a kedvenc helyem Krk sziget idén is oda tervezünk menni mert eddig az vállt be a legjobban.
2012. márc. 16. 22:22
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk a Rab sziget a kedvencünk.Ideális nyaralóhely családoknak.Homokos tengerpart, és kristálytiszta víz.Ja és nincs túl messze.Ezenkivűl tudom ajánlani még Trogirt is ami igaz kicsit messzebb van de nekem nagyon tetszett az is.Ja és onnan már nincs messze Split se ami egy napos kirándulást bőven megér és kár lenne kihagyni.
2012. márc. 17. 00:26
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
én is Krk szigetet ajánlom :)
2012. márc. 17. 10:15
 4/9 anonim ***** válasza:
65%

A két véglet: Opatija és a Vir.

Opatiában a gazdagok nyaralnak, míg a Vír-en az igénytelen honfitársaink.

Hiszen ott még sok helyen vezetékes víz meg áram sincsen, csatorna meg csak alig-alig!!!

Víz pl. csak műanyagtartályból van, vagy szivattyúval a talajból, ami mellé a wc van kivezetve!!!

Amit már nem tud elnyelni a talaj, az meg folyik be a tengerbe...

Ha megfizethető és normális apartmant akarsz, akkor Dalmáciában keresgéljél.

Akit érdekel egy nívós vízparti apartman,

annak privátban tudok segíteni egy címmel/linkkel.

2012. márc. 21. 00:11
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Murter sziget (híd van, nem kell kompozni). Van homok és szikla, van zajos éjszakai élet és csend, van nívós kemping, magánszállás és szálloda, lehet kirándulni, sétálni.

Krk sziget. Szinte ugyanaz mondható.

Baska Voda, vagy mellette Makarska - már kicsit délebbre, de addig megy a sztráda.

2012. márc. 21. 09:45
 6/9 anonim ***** válasza:
Losinj gyönyörű, csak nagyon drága, Opatija szintén. Én Losinjba mennék, mondjuk nekünk ott (Mali Losinj) és Horvátországban még pár helyen élnek rokonaink :)
2012. ápr. 2. 20:24
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Pisak:) Elég szép hely, egy falucska amúgy, de nekem nagyon bejött:)
2012. ápr. 6. 11:16
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Opatijába a gazdagok nyaralnak, és ott kevésbé mediterrán az éghajlat, mint pl. Dalmáciában. Évek óta Splitben nyaralok, onnan könnyen eltudok juttni pl. Trogirba, Omisba, Makarskára vagy esetleg Dubrovnikba. Sőt komppal Brac szigetre, és máris több legyet ütök egy csapásra. Ha érdekel spliti barátom email címe, aki apartman kiadásokkal foglalkozik, írj privátba.
2012. ápr. 6. 19:07
 9/9 anonim ***** válasza:
ha van pénzed, Zaton holiday resort :)
2012. aug. 4. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!