Mi a véleményetek a angol tanulmányi kirándulásról?
Figyelt kérdés
15 éves lány éves vagyok, júniusban megyünk a sulival..tök parázok, mert 1 hétig vendégcsaládnál fogunk lakni egyik oszt. társammal..mikre kell figyelni, mit tanácsoltok, mik a tapasztalataitok?2012. márc. 15. 20:20
1/3 anonim válasza:
jézus fantasztikus lesz :D jó szórakozást, nagy élmény lesz, ne parázz
2/3 anonim válasza:
én is voltam ilyenen, felejthetetlen élmény:) csak lazán.
tanács: mindent tegyél meg amit szeretnél, és kérdezz is meg mindent amire kíváncsi vagy, mert ez nagy lehetőség, és ilyen bennső módon nem biztos h még egyszer lehetőséged lesz megismerni az ottani kultúrát.:)
3/3 anonim válasza:
Ne elégedetlenkedj a kaja miatt! Az angol konyha nem valami híres. Vasárnap ne mossál! Ha kell, állítsd le a hőbörgő osztálytársadat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!