Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Tervezi valaki, hogy az...

Tervezi valaki, hogy az elkövetkezendő 1-2 évben au pair lesz valahol? Akkor írjon!

Figyelt kérdés
Ha tervezed, hogy a következő 1-2 évben au pair szeretnél lenni, akkor írj! Írd meg, hogy mikor szeretnél kimenni, melyik ügynökséggel és hova! Jó lenne olyanokkal beszélgetni, akik szintén szeretnének au pairkedni.
2012. márc. 15. 11:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Én még nem hallottam jót ügynökségről. Szerintem az www.aupair-world.net a legjobb. bár amerikába van egy au pair in america vagy valami ilyesmi ügynökség. lehet az jobb, ha oda mész, de Európán belül én tuti ezt választanám.

és szerintem amúgy ez mindenkinek tanács, hogy nagyon nézze meg hova megy! mielőtt kimész beszélj sokat a családda, mindenre kérdezz rá etc. ha nem azaz álmod,hogy wct pucolj mindennap, akkor mindenképpen legyetek elővigyázatosak! :-)

2012. szept. 2. 20:38
 12/15 anonim ***** válasza:

Figyelem! A Nagykövetség tudomására jutott, hogy magyar állampolgárok, akik au pair munkát kerestek az Egyesült Államokban, vízum-csalás áldozatai lettek. Tájékoztatjuk Önöket, hogy a jelentkezőknek sosem kell a Western Union-on keresztül „kezelési díjakat” fizetniük a Nagykövetségnek. Magyarországon kizárólag a Magyar Külkereskedelmi Bank (MKB) vagy a Nagykövetség szedi be a vízumdíjakat. Az Egyesült Államok Külügyminisztériuma jelenleg csak az alábbi weboldalon található tizenhárom szervezetnek engedélyezi, hogy au paireket közvetítsen az Egyesült Államokba: Designated Sponsors List

Ezt nézzétek meg a Nagykövetség oldalán!

2012. szept. 17. 15:15
 13/15 anonim ***** válasza:

Elöző vagyok! Itt tudtok utánna nézni!

[link]

2012. szept. 17. 15:16
 14/15 anonim ***** válasza:
Én 2014 őszén szeretnék kimenni Amerikába, ha nem vesznek fel az egyetemre.
2013. ápr. 4. 19:41
 15/15 anonim ***** válasza:

Megyek veled, kedves utolsó! :D

Amerikába szeretnék én is kijutni, lehetőleg nagyobb városba. Egy kisebb faluban, a világ végén... attól tartanék. Na és neked sikerült kimenni kedves kérdező?

2013. nov. 26. 01:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!