Melyik volt a legszebb kirandulasod?
2000-ben Görögországban, Paraliaban.
Azóta olyan jó nyaralásom még nem volt.
Ez egy emlékezetes nyaralás.
2 hetet töltöttem kint.
Szintén Görög orszàg 2 hét,sarti,2005.
Romàniàban is voltam egy hetet,az is gyönyörü volt.
Otthoni kiràndulàsok közzül Eger tetszett.
Görög o:
A hajo kiràndulàsok,a bazàr,a tengerparti nyugodt oràk,A gyros,a meleg.
Romània:Mindenütt zöd erdök,a vizesés,a szakadék,a nyugalom.
Sziasztok, koszi a valaszokat :)
Hat igen Gorogorszag nagyon szep...mar reg ota szandkozok oda menni udulni, de egyelore csak terv. :)
Utolso valaszolo: Romaniaban merre voltal? Erdelyben vagy Erdelyen kivul? Ha Erdelyben pontosan hol?
(erdelyi vagyok)
Szia!
En is Erdelyi vagyok (Csikszereda) es a legjobb kirandulasom a Fekete Tengeren volt a tavaly, 8 an mentunk a rokonokkal akkikkel amugy nagyon ritkan latjuk egymast :))
De voltam a Velencei tonal is Agardon ott is nagyon szuperul telt!
Vegulis nekem mindenhol ahol megfordultam jol telt mert nagyon kitudom kapcsolni magam arra az idore :))
32/L
Talan Velenceben ereztem magamat a legjobban. Oda el kell menni, a hangulata miatt!
De gyonyoru meg Ausztriaban Tirol, es az olasz es az osztrak sielohelyek is. Nyugalom, tisztasag, jo levego, gyonyoru hegyek.
Erdély,Aztán San Marino.
Király-hágó,Kolozsvár,Tordai-hasadék.
Torda,Marosvásárhely,Szováta,Korond,Farkaslaka, Székelyudvarhely,Sepsiszentgyörgy, Zetelaka
Zetelakai Víztározó, Gyilkos-tó,Békás-szoros, Csíksomlyói kegytemplom, Csíkszereda Mikó vára, Tusnádfürdő,Szent Anna tó.Parajd,Korond ismét,Segesvár,Kőrősfő, Nagyvárad.
stb.stb. Ezt így mind 4nap alatt :D Olyan program volt gyerek.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!