Lehet így repülőjegyet venni?
Mindent m,egvehetsz itthon. Megveheted úgy is hogy egyben Bp-Was Frankfurti átszállással, és megveheted 2 részletben is.
Ha egyben veszed, akkor nem kell a csomagodat kivenned, azt feladják tovább.
Én azt ajánlom, hogy egyben vedd meg, általában olcsóbb is, valószínű tudnak úgy jegyet adni, hogy ne kelljen egy éjszakát várnod. (én többször repültem Was-ba, mindig olyan 2 órát kellett Frankfurtban, vagy Amszterdamban, vagy Londonban várnom.
Hát az átszállós jegy olcsobb szokott lenni.
Ha így akarod akkor csak akkor éri meg, ha mindkét jegy nagyon nagyon olcsó. ès igen ilyenkor felkell venned a csomagodat és újból bechekolni. Hol fogsz megaludni?
Azt feltételeztem is, hogy első út lesz, de attól miért lesz jobb, ha Frankfurtban töltesz egy éjszakát? Megjegyzem, nekem épp akkor keveredtek el a csomagjaim, mikor közvetlenül, átszállás nélkül utaztam az USA-ba. Volt olyan, hogy 3 átszállással mentem, akkor meg megvoltak. Szóval ez nemcsak azon múlik, hogy átszállsz-e. Ezt nem ijesztgetésképpen mondom, hanem csak arra szeretnék rámutatni, hogy nem biztos, hogy ezzel kikerülöd azt, hogy a csomagod ne keveredjen el. Ha a helyedben lennék, inkább minél előbb Washingtonba akarnék érni, mert az utazás nagyon fárasztó ilyen kitérők nélkül is meg szerintem jóval többet kell majd így fizetned. Én rengeteg tengerentúli úttal a hátam mögött azt mondanám, hogy nem hiszem, hogy megéri és inkább több gondot okozol magadnak, mint inkább leegyszerűsítenéd a dolgokat.
Harmadik válaszoló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!