HA au pair munkát vállalnátok mit kérdeznétek meg a családtól mindenképpen?
Lesz-e külön szobád, mi lesz pontosan a feladatod, mennyi szabadidőd lesz, mennyi zsebpénzt kapsz és mikor (hetente vagy havonta)!?
Ezen felül természetesen mindent a gyerekekről, mit kell tudni róluk, hány évesek, mit szeretnek csinálni stb.
Jó tanács. Olyan helyre ne menj, ahol nincs külön szobád. Hidd el ez a hetek múltával nagyon fontos lesz. Emellett pedig legyen szabadidőd, mert én olyan helyen voltam, ahol készen kellett állnom kb éjjel nappal és sosem szóltak, hogy mi lesz a következő pillanatban, csak már hogy gyerünk... Heti egy szabadnap elég lett volna, de azt is úgy kaptam, hogy semmit nem tudtam rá készülni, mert reggel szóltak, hogy akkor ma szabad vagyok. Ez így borzalmas volt, szóval mindenképpen tisztázd le fixen, hogy mikor vagy szabad.
Habár én már 10 éve nem csinálom de 2 országban 2 évet voltam.
Elsö jó leírta.
különszoba alap külön fürdövel. ez mind neked mind a családnka sokkal jobb.
bizony egy napi munka rutiit érdemes kérni, hogy pl délelött délután, egésznap kicsit?
fontos kérdés a nyelvtanfolyam, azt hiszem kötelezö az elsö pár hónapban állniuk, de ez ország függö is.
szabadidö, habár ez is törvényben le van fektetben de érdemes elöre tisztázni.
kell-e fözni. mert azért fözési tudománya nem mindenkinek van. kell e hétvégén sittelned.
gyerekek méretei (mármint korban), és velük mik a teendök. pl ha van baby pelenkázás, etetés, nagyobbak iskolába vitele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!