Egy nagy hajón (nem tudom azt hogy hívják) mennyibe kerül átlagosan egy kabin, amihez hozzátartozik a medence meg a többi? Lent megmagyarázom, ha esetleg nem érted.
Szóval ilyen hajókról beszélek: [link]
És arra lennék kíváncsi, hogy
1. mi annak a kabinnak a neve, amihez hozzátartozik a medence, golfpálya meg a többi, ami létezik a hajón;
2. mi a tapasztalatotok az ilyen hajóutakkal kapcsolatban (csak akkor írj kérlek bármit is, ha már voltál ilyen úton;
3. mennyi a reális ára ezeknek;
4. az itt feltüntetett összegek megérik?
A válaszokat előre is köszönöm!
1. Ezt a kérdést nem értem. Ha jegyet veszel egy ilyen hajóra, akkor mindent használhatsz, medencét, golfpályát meg a többit.
2. Én egyszer voltam ilyen úton, nekem nem jött be, mert inkább az aktív kikapcsolódást szeretem, itt meg eléggé be van határolva az ember mozgástere. Bár rengeteg program és időtöltési lehetőség van, ez tény, de nekem kevés volt.
3.-4. Az árakat láthatod, nem olcsó, de máshol sem nagyon kapsz olcsóbb jegyet ilyen útra, na meg útvonaltól is függ. Nem volt rossz ilyen úton részt venni, de nekem tanulság volt, hogy ennyi pénzből inkább önálló utazást szervezzünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!