Hogy legyen olcsó, mégis jó?
Figyelt kérdés
Nyáron szeretnék utazni,de összesen csak cca. 90 ezer forintot tudnék rászánni (költőpénzzel együtt). Vannak esetleg tippeitek,hogy lehetne olcsóbban megúszni a nyarat? Vagy szép helyek,amiket érdemes lenne megnézni,mégsem kerülnek egy kisebb vagyonba? Stoppolni nem akarok,mert nagy a rizikó. Nem akarok otthon lenni egész nyáron.2012. febr. 19. 00:04
1/7 anonim válasza:
Ha nem derogál a kemping akkor sátorozz, mi mindig úgy megyünk, vonattal utazunk és sátorozunk, 90-ből két személyre elég 2-4 hétre, vagy két kiruccanásra elosztva függően hogy hová megyünk mennyit és mire költünk.
2/7 A kérdező kommentje:
Én szívesen sátoroznék,de a barátom inkább az ágyat válassza...
2012. febr. 19. 00:31
3/7 A kérdező kommentje:
választja...bocsi :D
2012. febr. 19. 00:32
4/7 anonim válasza:
Én a Balaton-t választanám! Már 5-ször voltam és szerintem nem unalmas. Mindig lehet valami új helyet találni!!
5/7 anonim válasza:
egyértelmű: Gyula (a vizek városa)
6/7 anonim válasza:
3-4hét busszal Sartira Görögországba,vagy Paralia.A tenger Isteni, víz 28c,kirándulásnak Theszaloniki,Meteorák.Bulgária is jó hely?Horvátokat ne válaszd!
7/7 anonim válasza:
Ua.Spanyolba is van általába félpanzióval 74e-ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!