Hogyan tudom megoldani, hogy kimenjünk Angliába dolgozni a párommal, és a gyerekeket se kelljen itthon hagynunk még az elején sem?
Mi is meg voltunk indulva, úgy volt hogy márciusban utazunk. De aztán kinti ismerős mondta, hogy most nincs értelme kimenni, mert ott is válság van, a munkahelyek ott is szűnnek meg, és előbb a vendégmunkásokat küldik el mint az angol dolgozókat, a magyarok csoportosan jönnek haza ahogy hallom ismerősöktől. Most nincs értelme kimenni, hacsak nincs valami biztos munkahely.
üdv kispetya
Szia!
Szerintem menjetek ki nyaralni a kiválasztott városba. Ezalatt lesz időtök feltérképezni, hogy milyen árban kaphattok albérletet, van -e munkalehetőség, iskola a gyerekeknek. Lehet, nem jó ötlet, de még mindig jobb, mint belevágni az ismeretlenbe, és itthon hagyni csapot- papot.
Szia a nlc (nok lapja forum)-ba tedd fel ezt a kerdest, azt az oldalt sok kulfoldon elo magyar latogatja, szerintem adnak hasznos otleteket!
Az elejen par hetig amig a ferjed is nem talal munkat otthon maradjanak a lurkok, es ha mar mindketten dolgoztok akkor hozzatok ki oket is!
Par hetig elvileg nyaron ugyis nyaralhatnak a nagyszuloknel, nem? Mas kerdes ha a kikoltozest a nagyik nem tamogatjak, es nem vallaljak be a gyerekeket nyarra.
Masik forumokon is kerdezzel, itt semmire se mentel, csak a kedvedet vettek el itt, nem?
Pedig ha te leszel idosgondozo a ferjed lesz sofor akkor utana kerhettek majd kint csaladi potlekot, working tax creditet, child tax creditet es lakber tamogatast is.
Utalom ha valaki azt akarja megmagyarazni, hogy Magyarorszagon konnyebb es jobb az elet ket kicsi gyerekkel!!!:))) Ha-ha-ha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!