Egy kétszer 11 orás repülöut áll elöttem ( Uj zealand- Osaka, Osaka-Frankfurt). Mivel töltsem el az idöt?
Ó te szegény.. Én most tettem meg hétvégén ezt az utat (igaz én Aucklandból mentem Frankfurtba). Gondolom Lufthansaval és Air New-Zealanddal repülsz.. A gépen tudsz majd filmeket nézni, zenét hallgatni, plusz vannak repüléssel kapcsolatos infók. Aludni is lehet ha tudsz. Igazából egész gyorsan elmegy az idő eszel, megnézzel egy filmet, alszol, megnézzel mégegy filmet aztán eszel és leszállás. Annyi, hogy baromi kényelmetlen főleg a Frankfurt-Oszaka rész, mert ott 747-es megy és ott alig van hely (hacsak nem első osztályon utazol..). A Oszaka-Auckland az jobb, mert kényelmesebb és ott több film van (ott vannak játékok is.) Az egészben nem is az idő a gond hanem, hogy baromi fáradt leszel. Ha tudsz aludni az jó, de nem könnyű nekem nem nagyon sikerült. Amikor megérkeztem annyira fáradt voltam, hogy úgy éreztem hullámzik alattam a föld.
Oszakában ajánlom, hogy menj be a zuhanyzóba, nem drága feltudsz frissülni, aztán használhatod a masszás-széket illetve ingyen kapsz üdítőt (kostold meg a japán szénsavas tejitalt, nagyon finom!) Ja és van torna video is, tornázz, mert jól letud zsibadni az ember amikor 11 órát ül egyhelyben. Tényleg nagyon sokat segít.
Igen, eppen hazafele megyek...uh..de nagyon nem akarom ezt a sok ulest :(
Koszi a lelkesitest :)
Sajnos nincs szerencsem.Reggel fel 8 kor indul a gepem. az elso 11 en aludnom kene, a masodikon meg fent lennem, mert estere erek haza, es akkor egybol aludhatnek. Valahogy meg kene elozni az atallasi nehezsegeket. Nekem ezelott 2 hetbe telt.
Koszi a jo otleteket. :)
Ó úgy tényleg nehéz. Én vasárnap értem vissza azota sem tudok rendesen aludni.De ilyen távolságnál szerintem képtelenség Jet leg nélkül megúszni az utazást.
Ha jól tudom vannak ilyen vény nélküli gyógyszerek, amik segítenek. Érdemes rákérdezni egy gyógyszertárban hátha van valami segítség.
Egyik ismerosom szedett jetleg elleni pirulat amit a gyogyszertarban vett, de o igy is szenvedett 1,5 hetig. De azert utana nezek a dolognak. Az biztos hogy nagyon megviseli az embert az atallas.
Koszonom a jo tanacsot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!