Hol voltatok/hova mennétek legszívesebben idén nyaralni? : )
Ha lenne itthon tengerpart akkor biztosan mennék.
Én bevallom, hogy nem voltam még Magyarországon sok helyen, de külföldön már alig van olyan tengerparti túrista ország ahol nem. Számomra nem érdekes csepkőbarlangot nézegetni vagy bármi hasonlót. Nálam a nyaralás az egyenlő azzal, hogy aranybarnára süttetem a fenekemet a tengerparton és ott úszkálunk és hullámokat lovagolunk a vízben:D
Szerintem semmi kivetnivaló nincs abban, ha valaki nem a látványosságot szereti körbepásztázni hanem inkább realaxál és kikapcsol. Más az izlésünk és más-más dolog tesz minket boldoggá. Ettől nem hinném, hogy bármivel is kevesebb vagy több lennék. Az pedig kizárt, hogy pusztán azért, mert valaki Magyarország nevezetességei miatt van oda és úgy gondolja, hogy ez milyen nemes hazafi dolog én meghazuttoljam saját magam ízlésvilágát és egy egzotikus nyaralás helyett egy tőlem néhány km-re lévő városba látogassak. Engem vonz a tengerparti emberek életstílusa.Szeretek repülni is és jó érzéssel tölt el, hogy én egy vadidegen országban számomra ismeretlen nyelven figyelem az emberek életvitelét ami sok esetben homlokegyenest szemben áll a magyar életmóddal. Amit pedig lehetetlen megadni az a klíma. Minek fázzak szilveszterkor és nézzem a havat egy wellnesshétvégén amikor közel ugyan ennyiért egy forró világba is elszökhetek...?
Zakhintoszra szerettem volna elutazni, de egy last minute akciónak köszönhetően Rodosz lett belőle.
Nem bántam meg, csúcs a hely millió látnivalóval: épített és természeti környezet, kirándulások, programok hangverseny, koncertek (akár a tengerparton, nyugágyból is, pálmafák alatt), finom kaják, vendégszeretet, sétahajókázás, speedboat, kite, Symi szigetének felfedezése, 'tengeralattjárózás', Rodosz városában és a várban nagy séták, pezsgés, éjszakai élet.
Imádtam. Ha tehetitek, menjetek el.
Nem fogjátok megbánni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!