Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Altató jó ötlet?

Altató jó ötlet?

Figyelt kérdés
Hosszú, 12 órás repülőutam lesz. Nem nagyon szeretek repülni és aludni sem szoktam tudni, ezért arra gondoltam bevennék egy altatót. Mit gondoltok?
2012. jan. 24. 23:22
 1/6 anonim válasza:
100%
Én azt mondom neked, menj el a dokidhoz és kérj tanácsot. Sose lehet tudni, hogy egy altatónak is milyen hatásai vannak odafenn..
2012. jan. 25. 01:39
 2/6 anonim válasza:
100%
Vannak kifejezetten erre a célra kitalált repülőtabletták, ha félsz a repüléstől. Bármelyik patikában, vagy reptéren kapsz belőle. Ha viszont csak szimplán át szeretnéd aludni akkor viszont altató, vagy nyugtatóból a xanax attól tutira bealszol, ha nem szedtél még. Viszont utóbbi vényköteles. Beszéld mega dokiddal. Bár nem ajánlom, mikor felébredsz olyan leszel mint a mosott sz..
2012. jan. 25. 04:24
 3/6 anonim ***** válasza:
76%
én a helyedben nem nagyon szednék altatót, mert akkor már csak azzal tudsz elaludni
2012. jan. 25. 05:55
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Daedalontól nem szoktál elaludni? Próbáld ki otthon, én hányinger megelőzésére szoktam beszedni, viszont ha kettőt beveszek, és becsukom a szemem, fél órán belül tuti elalszom. 12 órát talán nem alszol vele végig, de elég sokat igen.
2012. jan. 25. 09:00
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Itthonról mikor indultok? Utaztam már 11 órát, de délben indultunk, és egyáltalán nem voltam sem fáradt, sem álmos az út során. Olvasgattam és zenét hallgattam.
2012. jan. 26. 18:41
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! A dedalontól nem tudom, hogy álmos leszek-e, lehet inkább ezt próbálom ki, valami komoly tabletta helyett.. Egyébként 0h15 perckor indul a gép.
2012. jan. 27. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!