Konicso kérdése:
Diák igazolvánnyal?
Figyelt kérdés
Azt szeretném meg tudni,hogy ügye bár Volánbusz vagy bármi ehhez hasonló járművön ha diák jegyet kérek kérik a diák igazolványomat mellé ,hogy tényleg tanuló vagyok vagy sem .... / 9.-es vagyok és kaptam új diákot,már 1 vagy 2hónapja / ,de itt az a baj ,hogy elhagytam ,de viszont meg van a régi diákigazolványom és ,hogy ezt felmutathatom az helyet ? Mert amúgy minden meg egyezik rajta kivéve az iskola neve ,mert már nem oda járok,remélem érthető a dolog .2011. dec. 18. 19:33
2/7 anonim válasza:
Bemész az iskolába, kiváltod az ideiglenest.
Amúgy a régi igazolványt felhasználni egyébként büntetendő dolog. Csak szólok :)
Az iskolalátogatási meg annyit ér, amennyiért rányomtatták. Nem okirat, én is nyomtatok egyet itthon gond nélkül :)
Szóval, suliba be, ideiglenest kiváltod, és rendelsz újat.
A régit ne mutogasd, mert ha egy figyelmesebb ellenőr megnézi, jól megbüntet.
3/7 anonim válasza:
szőr bucser mikor volt ön utoljára iskolás?
4/7 anonim válasza:
Minden egyezik? :D Kivéve az érvényes matrica rajta, amit rögtön néznek. Kérjél ideiglenes diákot, amíg nem jön meg az új.
5/7 anonim válasza:
Állítólag középsuliban nincs matrica, szal simán bejátszható, csak a diákok száma különbözik. Mondjuk csak addig játssz ezzel, míg meg nem kapod az ideiglenes diákod.
6/7 anonim válasza:
Tényleg, elfelejtettem az új törvényt. Így se játszanám meg a régi diákot, kérj ideiglenest, amint megjön az új diákot, visszafizetik az árát.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszöntem a válaszokat :) ....
2011. dec. 19. 19:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!