Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Au pair! Hogy mondjam el azt...

Au pair! Hogy mondjam el azt a host családomnak, hogy én nagyon szeretnék nyelviskolába járni, de nem tudom kifizetni?

Figyelt kérdés

Annyira cikinek érzem, mert ezeknek itt nem jelent gondot a pénz, de én kapok itt Londonban heti 90 fontot, a nyelvtanfolyamok meg minimum 100 font/ hét ... kezdőtőke nélkül jöttem ki, szüleimtől nem tudok kérni ...

Valami tipp ?

2011. dec. 7. 11:26
1 2
 11/16 bánomisén ***** válasza:
100%

19:39

Egy kicsit elgondolkodhatnál, miket beszélsz. Hogy jössz ahhoz, hogy ismeretlen embereket szolgának nevezz? Mi itt kint dolgozunk, ki-ki végzettségének, tapasztalatainak megfelelő munkakörben. És ezért fizetést kapunk, nem alamizsnát, mint amit Magyarországon kapnánk.

Szerintem te azt sem tudod, milyen világban élsz, kapcsold be a tévét, ha más nincs és tájékozódj.

2011. dec. 7. 20:22
 12/16 A kérdező kommentje:

#7. 4 hete vagyok a családnál. de az a baj, hogy én olyan vagyok, ha nem ajánlják fel, hogy segítenek fizetni, akkor én nem fogok rákérdezni, mertörülök, hogy itt lehetek, és, hogy tényleg családtagként kezelnek. Néha még én érzem kellemetlenül magam, hogy úgymond kiszolgálnak :D

#8,9. szerintem te fogd be a picic szádad, mert nekem úgy tűnik, hogy egy elkényesztetett, gazdag, sz*rházi, munkakerülő "úrigyerek" vagy ... fogalmad nincs erről az egész dologról.

19 éves vagyok. többet keresek egy hónapban, mint otthon édesanyám, mellette kapok teljes ellátást, tehát nem kell költenem rezsire, ételre, stb, csak arra amire én akarok, szórakozás egyebek.

ez nem egy "cseléd" munka, a gyerekek mellett mi a dolgom ? főzni, foglalkozni a kutyákkal, meg porszívózni, főzni imádok, az állatok állnak életem özéppontjában, szóval mi ezzel a baj ? egyébként is .. 5-6 év, vagy ki tudja mennyi, több-kevesebb, családom lesz, és akkor ugyan ezeket a dolgokat fogom csinálni, csak ingyen, jó, erre mondhatod, nem ingyen, mert a családom szeretetét megkapom, bár kétlem, hogy a te szádból/ ujjaidból ilyen szavak születnének ... szóval gondolkozzál el magadon, mielőtt hülyeségeket írsz!

2011. dec. 7. 21:15
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

"gondolkozzál el magadon"

akkor lehet velem van a gond, de ha idegenként egy családnál gyerekre vigyázol, főzöl, mosol, takarítasz és kutyával foglalkozol

már meg ne haragudj, akkor mi az a cseléd???? én sztem ez

2011. dec. 7. 21:32
 14/16 anonim ***** válasza:
70%
a mi környékünkön több ember is alkalmaz így csak nappalra embert aki porszívózik meg kutyát sétáltat, aztán este hazamegy, meg mi is alkalmaztunk régebben ilyet, de egymás közt mi azt cselédnek mondtuk
2011. dec. 7. 21:35
 15/16 bánomisén ***** válasza:

21:35

És gondolom azzal, hogy alkalmaztátok őket, ezzel lehetőséget adtatok nekik arra, hogy nyelvet tanuljanak, a nyelv birtokában pedig később bármit tanuljanak a nálatok végzett munka mellett. Ja, nem?

Na, látod, ez a különbség a munka és a cselédség között.

Egyébként te mi vagy? Rabszolgatartó, hogy így lenézed azokat, akik dolgoznak?

2011. dec. 7. 21:39
 16/16 A kérdező kommentje:

akkor édesanyátok is cseléd munkát végez, otthon!

a cselédekkel kicsit másképp bánnak!

2011. dec. 7. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!