Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a www.aupair...

Mi a véleményetek a www.aupair.com oldalról? Megbízható?

Figyelt kérdés
2011. dec. 5. 14:11
 1/3 anonim válasza:

szia.

rengeteg au-pair blogot olvastam már, és mindenki közvetítőcéggel jutott ki. Vannak előnyei és hátrányai is a cégeknek és az egyénileg való kiutazásnak is.

Úgy vélem, hogy az egyénileg való utazás igencsak kockázatos, magadnak kell a repjegyet fizetni, hiszen puszira a család nem fogja állni. Bár előnye, hogy emellett semmi másra nincs gondod, csak a papírokra (vízum, egészségügyi papírok, stb.).

Ezen felül, ha netán abszolút nem jön be a család, akkor ha menned kell, vagy kiraknak, akkor jöhetsz is haza.

Még a cégeknél feltételek vannak: jogosítvány (nemzetközi), némelyiknél nyelvvizsga, korhatár (18-26), 200 óra ingyen foglalkozás a gyerekekkel, és még a cégnek is fizetni kell 500-800 eurót kb. Viszont a repülőjegyedet állja a család, és kint a taníttatásodat is vállalják 500 dollárig, ami egy au-pairnek kötelező.

Itt azonban ha nem tetszik a család, re-match-elhetsz, és még 4 hétig ott tartózkodhatsz az adott helyen, és új családot találhatsz, nem kell hazajönnöd.

Én személy szerint csak közvetítőcéggel fogok belevágni, úgy a legbiztosabb. :)

Hova szeretnél egyébként menni, és mikor?

Üdv.

18/L

2011. dec. 6. 16:37
 2/3 A kérdező kommentje:

Már meg is van a család: februárban megyek Finnországba. De nem közvetítőcéggel megyek, hanem magánszemélyként.

Én az [link] oldalon találtam meg a családom.

2011. dec. 6. 22:20
 3/3 anonim válasza:
Nekem is az aupairworldot javasolták múltkor. A bemutatkozások alapján van pár szimpatikus család, nekem is Finnország az egyik lehetséges célállomás. Van egy nyolcgyerekes család tíz kutyával, na őket azért nem vállalnám be. :-)
2011. dec. 9. 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!