Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » MALÉV gépen a gyógyszereimet...

MALÉV gépen a gyógyszereimet a kézi vagy a feladandó poggyászban vihetem?

Figyelt kérdés
2011. okt. 12. 19:54
 1/5 anonim ***** válasza:

Milyen sűrűn kell szedjed? Úgy értem, az utazás időtartama alatt kell bevenned belőle/belőlük? Ha igen, akkor a kézibe tedd, ha nem, akkor csomagba.

Én ALITALIA-val utaztam, és vittem magammal Daedalon-t meg széntablettát, de a kutya nem kérdezte, mikor átvilágították a holmimat, hogy az mi.

A MALÉV-nál nem tudom, hogy van. Én kérnék az orvostól papírt, hogy X gyógyszereket magadnál kell tartanod, hogyha esetleg megkérdeznék, mi az, ne kelljen otthagynod.

Vagy nézd meg a MALÉV honlapján az erre vonatkozó információt.

2011. okt. 12. 20:39
 2/5 anonim ***** válasza:
Viheted a kéziben, sőt, praktikusabb ott vinni, mert ha netán elkeveredik a feladott bőröndöd, addig sem leszel rosszul a gyógyszereid nélkül, amíg utánadküldik.
2011. okt. 13. 00:59
 3/5 anonim ***** válasza:
És nem kell semmiféle orvosi papír.
2011. okt. 13. 01:00
 4/5 anonim ***** válasza:

Ahol akarod. Az ellenőrzést nem a légitársaságok, hanem a Budapest Airport végzi, nemzetközi szabályok alapján. Tehát nem függ semmilyen légitársaságtól.

Gyógyszer vihető kéziben, még folyadék is!

2011. okt. 13. 18:20
 5/5 anonim ***** válasza:
01:00-nak: de kell, az már más kérdés, hogy el is kérik-e.
2011. okt. 13. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!