Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Ki szeretne Kijevet megnézni?

Ki szeretne Kijevet megnézni?

Figyelt kérdés
2011. szept. 28. 19:03
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
budapest, zahony,csap, ungvar, lvov, rovno, zsitomir, kijev. Nagyon sok park es 8 hid a vasutival. Allitolag 3,5 millio lakos, hivatalosan csak 2,6. Szoval barangolni es eltevedni is lehet.)))
2011. szept. 29. 08:02
 12/20 anonim ***** válasza:

én még 1995-ben voltam.

furcsa világ volt. a trolibusz padlóján akkora volt a lyuk, h egy gyerek simán kieshetett volna rajta az utcára.

Meg akkora volt a tömeg, h a megálló után állt meg mindig a busz, h mire odaérnek a felszállók, addigra le lehessen szállni. :-)

A pékség előtt mindig hatalmas sor állt, de mi előrementünk, és kellő baksis fejében soron kívül tudtunk vásárolni...

szóval érdekes világ volt ott akkoriban. Kíváncsi vagyok mostanra milyenné változott.

2011. szept. 29. 08:32
 13/20 A kérdező kommentje:
ma mar sok minden megvaltozott. A troli luka nagyobb lett es mar a tetejen is lehet utazni. Termeszetesen viccelek. Elni lehet csak tudni kell hogyan. Nem lehet rosszabb mint budapesten.
2011. szept. 29. 09:13
 14/20 anonim ***** válasza:
És neki lehet vagni kocsival? Nem ölnek meg útközben, nem veszélyes?
2011. szept. 29. 09:35
 15/20 anonim ***** válasza:
Dehogy veszéjes és ugy sokkal több làtni valò is van utközbe, a Kàrpàtok is nagyon szépek.
2011. szept. 29. 09:50
 16/20 A kérdező kommentje:
epp annyira veszélyes mint más orszag. Nemkell a csöveseket éjszaka megrugdosni, es kiabálni azt hogy rohadt ukranok. Es igy semmi baj nemtörténik. 8 èv alatt velem semmi baj nem törtent.
2011. szept. 29. 14:38
 17/20 Iuventus ventus válasza:
Én nagyon szívesen megnézném! Igaz teljesen más világ? Mármint, hogy körbelengi az a bizonyos "utószovjet légkör"? Vagyis más a kultúra, más az életfelfogás mint itt Magyarországon, vagy nyugatabbra? (mert a filmekből, leírásokból ez jön le)
2011. szept. 30. 17:54
 18/20 A kérdező kommentje:
még meg van néhol az szszszp foltnyi utóhatása, de közel kerültünk nyugathoz. Van hotelünk intercontinental,hayt. Supermarket metro billa interspar. Tisztasag eleg jo. A közbiztonsag? Én jobban fèlnék pesten mint kijevben ejszaka
2011. szept. 30. 18:23
 19/20 Iuventus ventus válasza:
Értem! Közbiztonságtól én sem félnék, de az azok a kis foltok érdekelnének a legjobban!
2011. szept. 30. 18:32
 20/20 anonim ***** válasza:

"Utószovjet" légkör az gondolom erősebb mint itt de igazából nem ezért ás a kultúra szerintem ha valaki az oroszokat szereti akkor az ukránokban sem csalódik..

Amúgy meg lehet tudni kérdező h téged mi vetett arra?

Én februárban megyek, elég messzi időpont, de már várom. Amúgy álláshirdetéseket nem nagyon találtam.. bezzeg tele van minden angol, német stb munkát hirdető szöveggel. Persze ez érthető hehe

2011. okt. 10. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!