Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » A British Airwaysnél 3 átszáll...

A British Airwaysnél 3 átszállásnál kell még 3-szor poggyászdijat fizetni? Az oda-vissza útra ez hogyan müködik?

Figyelt kérdés

3 féle poggyászdij van: World Traveller, Euro Traveller és Economy (British Airwaysnél). Van, hogy mind3 előfordul az egyik úton (odafele vagy visszafele). Ezért kellene 3-szor vagy 2-szer kifizetnem a poggyászdijat? Az odafele utamon 2 átszállás lenne az egyik más légitársaság lenne: American Airlines. Akkor arra is és a British Airwaysre is fizessem ki?

A visszafele utamon 3 átszállás lenne. Ebből 2 légitársaság a British Airways az egyik az American Airlines. Léci vki segitsen, hogy hogyan van ez az egész.

2011. szept. 16. 22:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

először is ne 2 táskát vigyél hanem pakold egybe.

A gitárnak van elég kemény tokja? mert a kabinba nem viheted, feladni pedig csak úgy tudod, ha kibírja. (a BA nem szállít törékeny csomagot)

2011. szept. 16. 23:01
 12/15 A kérdező kommentje:
Igazából nem nekem lesz. Gondoltam könnyebben felfogható, amit irtam ha úgy irom, hogy én utazok. Egy énekesnek kellene... szóval a gitár és a 2 táska az elengedhetetlen.
2011. szept. 16. 23:08
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
akkor lesz 2 plusz poggyásza. vedd kétszer a 43 dollárt.minden becheckolásra
2011. szept. 16. 23:10
 14/15 fioraparis válasza:
100%

vicces válaszok vannak itt(reptéren dolgozom nem Mo.on)

na akkor tisztázzuk hány csomagot viszel a fedélzetre és hányat adsz fel?

a gitár necces de sztem elviszik ez valóban légitársaságtól függ.

nem kell 2x poggyászdíjat fizetned m így long haul az utad ami azt jelenti h hosszú és másképp nem tudsz eljutni csak ha átszállsz a pogyókat nem veszik ki nem is kell ujra becsekkolnod m az első csekinnél megkapod a másik járat beszkártyáját is és csak az átszálló terminálba kell pihikézned.

2011. szept. 17. 02:36
 15/15 fioraparis válasza:
ja az még lemaradt h én más cuccát nem vinném...van erre dhl stb...és pakold egybe a 2 táskát az jó ötlet.
2011. szept. 17. 02:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!