Hogy hívják azokat a világjárókat akik szinte stoppal végigjárják a a világot?
Csak azért érdekel mert én is szeretnék egyszer minél több helyre eljutni és túrázva nem repülővel.
Nem vagyok milliomos, ezért minél olcsóbban szeretném ezt megtenni, nem érdekelnek olyan dolgok pl. hogy sátorba kell aludnom..
couch surfing sztem amire gondolsz..
nem biztos
ja bocs
azt hittem arra gondol:)
1.voltam
Szerintem te arra gondolsz, hogy pl kimész angliába dolgozni elöször majd kb 4-6 hónsap alatt megtakarítasz egy repjegy és egy aprócska zsebpénzt és elmész pl kínába dolgozni, ott is ott vagy 0,5-1 évet majd tovább.
ilyen magyar sráccal találkoztam amerikában 2-en voltak habár nem voltak elkötelezve egymáshoz és utközben vetödtek össze de ök minden segédmunkát elvállaltak. mikor felénk dolgoztak akkor egy építkezésen voltak ahol feketén kb 14 órát dolgoztak 7 napban de rengeteget kerestek és már meg volt a tervök merre mennek tovább 2 hónappal késöbb. aztán elkreültek a közelböl nem tudom mi lett velük. ez 10 éve volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!